Blijf warm

met KEEPERsport ColdSkin
Winter is een van de grootste vijanden van een keeper. Het is buitengewoon moeilijk om mobiel en gefocust te blijven in de vrieskou - of je nu een amateur of een professionele keeper bent. Warmte wordt eenvoudigweg naar de kern van het lichaam gezogen om vitale organen te beschermen. Het resultaat is een verminderd gevoel in de armen en benen en dus verlies van balcontrole. Dan presteer je gewoon niet. Het risico op letsel neemt ook toe als de temperatuur onder de 5°C daalt. Daarom is de juiste keeperskleding in de wintermaanden nog belangrijker dan voor veldspelers.

Onze ontwikkeling voor uw succes!

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen in de winter en daarom hebben wij voor u aan een oplossing gewerkt. Dit resulteerde in de perfecte winteroutfit met de collectienaam "COLDSKIN".

KEEPERsport COLDSKIN ondergoed is de uitbreiding van de ANNUALSKIN textielserie en biedt dankzij het perfecte samenspel van thermisch en functioneel textiel een verwarmende eigenschap voor ijzige speldagen. De COLDSKIN collectie herken je aan de blauwe details in het textiel of aan de "Coldskin" belettering.

Keeperstrainingstops en -onderkleding zijn verkrijgbaar met of zonder 3D-padding in verschillende lengtes.

Meer textiel voor de winter

 

 

Textiel voor het begin van de lente

Daarnaast is de volgende, uitgebreide uitrusting beschikbaar voor natte omstandigheden:

 • Perfekt bei nassen Bedingungen

  KEEPERsport GK Top Regskin

  De KEEPERsport Training Top RegSkin is de ideale ondersteuning voor keeperstrainingen in de regen. Het keepersshirt is comfortabel, licht en wind- en waterdicht. Daarnaast zorgt het mesh materiaal aan de binnenkant voor een uitstekend ademend vermogen.

  De korte ritssluiting met geïntegreerde ritssluiting aan de kraag maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk. De waterdichte ritssluiting kan voor gebruik gemakkelijk worden verborgen en is daarom geen probleem meer bij onbedoeld contact met de bal. De geoptimaliseerde snit op de rug en de nieuwe opstaande kraag bieden een betere bescherming tegen vocht en vuil.

  De KEEPERsport Training Top RegSkin is ook verkrijgbaar in een versie met korte mouwen voor nog meer bewegingsvrijheid!

Trainingsbroek in de winter

Met COLDSKIN onderkleding ben je perfect uitgerust voor winterse omstandigheden. Je hebt echter nog steeds een broek nodig die een laag over het ondergoed is. Hier is onze duidelijke aanbeveling voor KEEPERsport-broeken in de volgende versies:

 • KEEPERsport GK Pants Unpadded 3/4 Premier Regskin

  Onze KEEPERsport keepersbroek 3/4 in ons zeer functionele en 100% waterafstotende "Regskin materiaal" is de ideale broek in regenachtige omstandigheden. De strategisch geplaatste "Abrasion Zone" verhoogt de duurzaamheid aanzienlijk. De tailleband "KeepItAll" van de broek biedt bovendien een optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort.
  Materiaal: wind- en waterafstotend REGskin