Word een keepershandschoenexpert

Keepershandschoenen zijn het belangrijkste gereedschap van elke keeper. Alleen de handschoen scheidt je hand van de bal. Een goede keepershandschoen helpt ook om met vertrouwen moeilijke schoten te vangen. Alleen een keeper die zich prettig voelt in zijn keepershandschoen kan op zijn best presteren. Maar hoe vind je jouw persoonlijk perfecte handschoen? Met veel verschillende sneden, zelfklevende schuimen en modellen, is het gemakkelijk om het overzicht kwijt te raken.

Wij van KEEPERsport kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de branche en zijn daarom bewezen experts op het gebied van keepershandschoenen. Welke keepershandschoenen zijn er? Welke keepershandschoen coating is het beste? Hoe onderhoud ik mijn keepershandschoenen? Welke handschoenmodellen zijn er?

In onze Handschoenengids vindt u de antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Klik nu door en word een keepershandschoenexpert.

Pasvorm varianten

Naast de klassieke pasvormen zoals regular, negative cut en roll finger cuts, is er ook de hybride cut. We laten u alle verschillen zien tussen de afzonderlijke varianten en helpen u bij het vinden van uw favorieten.


ervaar meer
Gids voor zelfklevende foam.

Het maakt niet uit of het nat gras is, een harde binnenvloer of kunstgras. Voor elk oppervlak is er nu het perfecte kleefschuim. Met onze zelfklevende foamgids vind je jouw ideale keepershandschoencoating!


Ervaar meer
Handschoenen Modellen

Er zijn wereldwijd talloze varianten van keepershandschoenen. De modellen verschillen in design, materialen en vooral prijzen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle Varan7 keepershandschoen modellen.


Ervaar Meer
Handschoenen Verzorging

Keepershandschoenen zijn niet goedkoop. Om zo lang mogelijk van je handschoenen te kunnen genieten, moeten ze goed worden onderhouden. Zo heb je altijd de beste grip in het spel en kun je de levensduur van je keepershandschoenen verlengen.


Ervaar meer