Retourneren

U kunt artikelen retourneren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u het pakket heeft ontvangen. Gepersonaliseerde of gebruikte goederen zijn uitgesloten van ons retourbeleid.

Bij het retourneren dient u rekening te houden met de volgende punten
1. Geretourneerde goederen zijn niet gedragen of gewassen en kunnen opnieuw worden verkocht.
2. De goederen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, inclusief alle labels.
3. Plak niets rechtstreeks op de schoenendozen, omdat dit de waarde ervan zou aantasten. Verpak de dozen altijd in een andere verpakking.
4. Retourneer het pakket op eigen kosten, duidelijk gemarkeerd als geretourneerde goederen. Onbetaalde pakketten kunnen wij niet accepteren. Eventuele meerkosten die hierdoor ontstaan, worden aan de klant in rekening gebracht.
5. Als er geen rekening wordt gehouden met één van de bovenstaande punten, behouden wij ons het recht voor om de retourzending te weigeren of het bedrag van de terugbetaling te verminderen.
6. Indien er bulkkorting is toegepast op bestelde sets of producten, wordt bij het slechts gedeeltelijk retourneren van producten geen rekening meer gehouden met de kwantumkorting. De korting wordt verrekend met het geretourneerde artikel.

Stappen voor het retourneren van een product
• Download hier het retourformulier >>Retourformulier<< vul het in en voeg het bij de geretourneerde artikelen.
• De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. U kunt het pakket in uw eigen organisatie versturen met elk postbedrijf (wij raden u aan een traceerbare bezorgmethode te kiezen) of met ons GLS-label, onze service kost € 5,00.
• Na bevestigde kwaliteitscontrole van uw geretourneerde goederen, wordt u binnen 14 dagen terugbetaald volgens uw betaalmethode.

Retourinstructies met ons GLS-label
Via deze link https://www.gls-returns.com/#/m/keepersport-eu kunt u een sticker aanmaken (in de rechterbovenhoek kunt u overstappen naar het Nederlands). Vul de benodigde gegevens en uw adres in en wanneer u klaar bent met het proces, ontvangt u een label dat u moet afdrukken en op het pakket moet plakken en afleveren bij de dichtstbijzijnde GLS-pakketautomaat. Na ontvangst en controle van de retourzending verlagen wij automatisch het bedrag van de retourzending met € 5,00, dit zijn de kosten van de retourservice met ons label.

Instructies voor retourneren binnen uw eigen organisatie
U kunt de retourzending in uw eigen organisatie bij iedere postdienstverlener versturen naar het volgende adres:

KEEPERsport GmbH
Anzengrubergasse 26
2542 Kottingbrunn
Oostenrijk

Directe ruilen
Direct ruilen van artikelen is niet mogelijk. Maak een nieuwe bestelling. Op deze manier heeft u uw artikelen sneller in huis.

Reclamaties
Bij een klacht vanwege een productdefect moeten wij eerst contact opnemen met de fabrikant om vast te stellen of het geval onder de garantie valt. Stuur ons daarom enkele detailfoto's met een exacte omschrijving van de storing naar office@keepersport.nl. Vul uw voor- en achternaam en klantnummer in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en leggen u uit hoe u te werk moet gaan.

Contact
E-mail: office@keepersport.nl