SHOP THE OUTFIT

Onze innovaties op een rijtje!


De nieuwste collecties!

De juiste uitrusting voor koude dagen!


KEEPERsport ALL OVER LOOK

MEGA kortingen op keepershandschoenen!


KEEPERsport - de grootste online keeperswinkel!

Als keeper ben je niet zomaar een van de Elf. Keeper zijn betekent zweet, vreugde, tranen, verantwoordelijkheid, strijd, veiligheid, pijn, overwinning, nederlaag, redding, blunder, HELD. Het is pure passie die verenigt en als keeper verdien je de beste uitrusting.
Meer dan 600 keepershandschoenen in alle beschikbare stijlen (Regular cut, negative cut, rollfinger of hybride), met of zonder vingersave voor beginners, kinderen, amateur en professionele keepers. De beste merken (adidas, PUMA, NIKE, KEEPERsport, uhlsport, rehab, t1tan, reusch, sells en nog veel meer) vind je op de keepersmarkt in onze webshop. Met name in onze Varan keepershandschoenencollectie vloeit een productervaring van 20 jaar voort. Deze keepershandschoenen zijn geschikt voor alle ondergronden (natuurgras, kunstgras, hardcourt en indoor) en zijn verkrijgbaar in alle maten voor kinderen en volwassenen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste keepershandschoensnit, het juiste model keepershandschoen of de perfecte foam, dan helpt onze Handschoenengids je. Hij zal u ook laten zien hoe u uw handschoenen het beste kunt onderhouden.
We bieden ook een selectie van meer dan 1.100 voetbalschoenen met noppen en ijzeren noppen uit de nieuwste collecties, meer dan 800 keeperskleding(keepershirts, keepersbroeken, keepersonderkleding met en zonder vulling voor hoge bescherming en keeperssets met shirts, broeken en sokken), trainingsmateriaal en speciale artikelen Keeperstassen, trainingsaccessoires en KEEPERdummies. Bij KEEPERsport vind je alles waar je keepershart sneller van gaat kloppen. En dit alles tegen zeer redelijke prijzen met een enorm aanbod aan SALE producten met hoge kortingen en aanbiedingen.
TIP: Geen glibberige ballen meer! Met onze bestseller KEEPERsport Aqua Glue heb je ook bij nat weer de perfecte grip.