OWN YOUR FOOTBALL - De nieuwe keepershandschoenen van adidas

Sinds het begin van het jaar kun je de nieuwe adidas-collectie volgen tussen de profs. Van David de Gea tot Aaron Ramsdale tot Kevin Trapp in Frankfurt, bijna alle adidas-keepers speelden met de gloednieuwe adidas Predator Pro uit de "Own your Football"-pack. En nu is het voor iedereen!

We hebben alle modellen exclusief voor jou op een rijtje gezet en laten je de technische eigenschappen zien van de nieuwe keepershandschoenen van adidas. Krijg alle informatie over de nieuwe blockbuster van de Duitse leider in de keepersindustrie alleen hier.

Het is de meest gespeelde keepershandschoen ter wereld - de adidas Predator. Ook dit keer verschijnt de gloednieuwe Predator uit de Own Your Football Pack, de opvolger van de serie "Al Rihla", in verschillende silo's en modellen. Hier heb je een verzamelde lijst van alle Predator-modellen en hun technische kenmerken!

 • adidas Predator Pro NC Promo

  high-definition grip
  Geïntegreerde siliconen elementen op de handrug garanderen je extra grip en vooral bescherming, vooral bij het slaan van de bal.

  duim wrap
  De latex omwikkeling rond de duim verhoogt het contact van het klevende schuim met de bal nog verder en verbetert je grip.

  URG 1.0 of 2.0
  De URG 1.0 is het absolute Premium Match foam met extreme grip. Maar wees voorzichtig: de latex is zeer gevoelig en heeft een overeenkomstig hoge mate van slijtage. Onze tip: Gebruik de URG 1.0 alleen op natuurgras.

  gebreide achterhand
  De bovenhand in gebreid materiaal biedt je een perfecte pasvorm en stabiliteit zonder de mobiliteit in de handschoen te beperken.

  sluiting
  De slip is opnieuw ontworpen en opnieuw ontworpen. Het is deze keer korter gehouden en gladgestreken, wat resulteert in een beter gevoel.

  schuur zone
  De schuurzone garandeert je extra grip en verhoogde duurzaamheid op gevoelige plekken

De juiste voetbalschoenen voor je Predator!

Voor je nieuwe adidas Predator keepershandschoenen zijn er ook bijpassende voetbalschoenen uit de gloednieuwe "Own your football" pack in zwart en roze. Klik nu door alle Predator-modellen en zoek de perfecte tegenhanger van je keepershandschoenen voor je ondergrond!

Extreem snel en ultralicht - de nieuwe adidas X

Hoewel de adidas X zelden voorkomt bij de profs, is het een echt geheim wapen en erg populair bij veel keepers over de hele wereld. De adidas X uit de "Own your football"-pack in felroze maakt opnieuw indruk met zijn minimalistische design, dat resulteert in extreme responsiviteit en lichtheid. Als je fan bent van bijzonder lichte keepershandschoenen, met perfecte grip maar zonder veel franjes, dan is de X Pro precies jouw model. Bekijk je X combo bestaande uit keepershandschoenen en voetbalschoenen:

De nieuwe adidas Copa Own your football

De perfecte schoenen voor retrofans in een nieuw kleurdesign! De adidas Copa uit de "Own Your Football" pack is nu verkrijgbaar. Profiteer nu!

De nieuwe adidas Nightstrike modellen!

adidas heeft ook een compleet pakket klaarliggen voor liefhebbers van blackout. Met de nieuwe adidas Nightstrike modellen ben jij de blikvanger op het veld en kom je voor in een zwart design. Bekijk hier de gehele Nightstrike collectie en shop nu: