Welkom bij jouw persoonlijke gids voor keepersuitrusting!

Of je nu een ervaren doelverdediger bent of net komt kijken, ons blog dient als gids voor de essentiële uitrusting van 2024. Ontdek de belangrijkste items en laat hun potentieel los om jouw prestaties op het veld te verbeteren.

Keepershandschoenen - het hart van de doelverdediger!

Ze zijn de essentie van elke doelverdediger en ongetwijfeld het belangrijkste onderdeel van de uitrusting. Bij het zoeken naar de ideale keepershandschoenen zijn verschillende criteria cruciaal:

  • » Op welke ondergrond speel je tijdens trainingen of wedstrijden?
  • » Wat is je budget voor keepershandschoenen?
  • » Welke technische details zijn belangrijk voor jou bij het kiezen van je handschoenen?
  • » Welke visuele elementen zijn voor jou bijzonder belangrijk?

De KEEPERsport Varan7 keepershandschoenen bieden de beste oplossing voor al je behoeften. We hebben een best-of-lijst samengesteld om je zoektocht te vergemakkelijken!

In het assortiment keepershandschoenen van KEEPERsport zijn er veel verschillende modellen. Ze verschillen in technische kenmerken, prijspunten en uiterlijk. Om je een beter overzicht te geven van de verschillende modellen, klik je eenvoudig op de onderstaande link!

Uitrusting - essentiële uitrusting voor de doelverdediger!

Of het nu gaat om verzorgingsproducten, tassen en opbergmogelijkheden of trainingshulpmiddelen, de moderne doelverdediger valt vooral op door hun oog voor detail en wordt zo een uniek onderdeel van elk team. Veel van je producten hebben de juiste verzorging nodig om duurzaam te blijven. Dit weerspiegelt zich vooral in je portemonnee. We laten je zien welke producten je als doelman nodig hebt om up-to-date te blijven!

Ondergoed - de beste bescherming voor doelverdedigers!

Gemiddeld komt een doelman ongeveer 150 keer per trainingssessie met de grond in aanraking. Als we bedenken dat velen van ons ongeveer drie trainingssessies per week hebben, plus een wedstrijd in het weekend, kunnen we ons ruwweg voorstellen hoeveel belasting onze lichaamsdelen rond de heupen of ellebogen te verduren krijgen. Daarom is de juiste bescherming voor ons doelverdedigers des te belangrijker! Laat vervelende schaafwonden of vermijdbare blessures je training niet verstoren. We geven je een overzicht van de belangrijkste en beste textielsoorten voor ondergoed!

Bovenkleding - essentieel voor je training!

Boven je ondergoed heb je nog steeds de juiste bovenkleding nodig, die niet alleen je ondergoed beschermt tegen te snel slijten, maar je ook beschermt en warm houdt op regenachtige of stormachtige dagen. Onthoud altijd: veel blessures komen helaas pas voor als het lichaam is afgekoeld - laat het niet zover komen!

Broeken - Bescherm je heupen en knieën!

Of ze nu gewatteerd zijn of niet, keepersbroeken worden nog steeds door veel doelverdedigers erg verwaarloosd en zijn over het algemeen ondergewaardeerd in de branche. Zoek naar je favoriete broek die voldoende bewegingsvrijheid biedt en bescherming biedt voor gevoelige gebieden zoals heupen of knieën. Klik hier om er meer over te weten te komen!

Keepersetten - Word het middelpunt van de aandacht tijdens trainingen of wedstrijden!

Nu heb je alleen nog de visuele voltooiing van je outfit nodig. Met de juiste keeperset zijn alle ogen op jou gericht tijdens het betreden van het veld. Of het nu gaat om een wedstrijdshirt of een trainingsset inclusief keepersbroek, er is voor elk wat wils!

Kinderen/Junioren - Alles in één oogopslag voor onze jongste spelers

Met de overvloed aan producten kan het vinden van de juiste oriëntatie overweldigend zijn. Daarom hebben we alle producten voor JOU gefilterd, van keepershandschoenen tot de juiste textielsoorten, speciaal afgestemd op de eisen en behoeften van kinderen en tieners. Klik hier en niets zal de perfecte trainingssessies of wedstrijden in de weg staan!