ALLE KEEPERSHANDSCHOENEN UIT DE GAME OVER COLLECTIE

Weet je nog niet zeker welk keepershandschoenmodel voor jou geschikt is? Maak je geen zorgen - wij helpen je de perfecte handschoen te vinden!

Ontdek de speciale kenmerken van onze nieuwe Game Over-collectie, die u een brede selectie modellen biedt. Het Game Over Pack bevat in totaal 7 verschillende handschoenmodellen: Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC en Varan7 Challenge NC. Elk model is specifiek afgestemd op de behoeften van professionele en amateurkeepers om de best mogelijke prestaties en comfort te garanderen. Laat je inspireren door de individuele kenmerken van elk model en kies degene die perfect past bij jouw speelstijl en vereisten.

 • VARAN7 HERO NC

  Onze absolute leider is de Varan7 Hero NC. Alleen de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt in deze keepershandschoen om een uitstekende kwaliteit te garanderen. Tal van professionals zweren bij deze keepershandschoen en dragen deze in hun wedstrijden. Als het gaat om alles te geven, is deze handschoen de perfecte keuze omdat hij absoluut de beste grip biedt!  De Varan7 Hero is verkrijgbaar in de populaire inseam cut (NC), die een speciaal gevoel geeft bij het aanraken van de bal en goed aansluit op de vingers. Vertrouw op de onovertroffen kwaliteit van de Varan7 Hero NC en verhoog uw prestaties op het veld!

 • VARAN7 CHAMP NC

  De Varan7 Champ NC is ongetwijfeld een ander hoogtepunt onder onze topmodellen. Tal van professionals in heel Europa vertrouwen op dit model. Wij hechten veel belang aan uitstekende kwaliteit in de afwerking, zodat u een absoluut topproduct in uw handen kunt houden. De Varan7 Champ NC combineert ongelooflijke grip met een uitstekend gevoel.  Dit samenspel maakt hem een echte favoriet onder de keepershandschoenen. De inseam cut (NC) zorgt voor een bijzonder fijn gevoel bij het aanraken van de bal, zodat je precies en zelfverzekerd kunt handelen. Met dit model ben je goed uitgerust om het beste van jezelf te geven op het veld!

 • VARAN7 CHAMP POWER

  De Varan7 Champ Power is de juiste keepershandschoen voor keepers die van de hybride snit houden. Dit is gemarkeerd met "Power" op onze modellen. Het bijzondere aan deze snit is dat de twee meest populaire handschoensneden (inseam cut en rolling finger) worden gecombineerd. Latex zachte gietstukken op de wijs- en middelvinger zorgen voor een optimale pasvorm zonder vervelende naden. Zowel op de wijsvinger als op de pink zijn functionele zelfklevende schuimflappen verwerkt, die in elke situatie de best mogelijke grip beloven.

 • VARAN7 CHAMP GC

  Als je een fan bent van de rolvingersnede, is de Varan7 Champ GC de perfecte keuze voor jou. Met deze snit rolt het kleefschuim letterlijk om je vingers, waardoor de handschoen niet alleen een "rond gripgevoel" krijgt, maar ook een uitstekende demping, wat vooral duidelijk is tijdens scherpe opnamen. Het is dus geen toeval dat deze variant zo populair is op de Britse eilanden. Vertrouw op de kwaliteit van onze Varan7 Champ GC om het meeste uit uw prestaties in elke wedstrijd te halen.

 • VARAN7 PRO NC

  Met de Varan7 Pro NC krijg je een klassiek model dat overtuigt met een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding. Niet alleen is het populair bij amateurkeepers, maar veel professionals vertrouwen ook op de kwaliteit van deze handschoen. De Varan7 Pro is verkrijgbaar in de populaire inseam cut (NC), waardoor je een uitzonderlijk gevoel voor de bal krijgt. Het kleefschuim van de Varan7 Pro biedt uitstekende grip en bewijst zich zelfs in droge omstandigheden door zijn slijtvastheid. Over het algemeen presenteert dit model zich als een allround uitstekende en goedkope keuze voor keepers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel op het veld!

 • VARAN7 PREMIER NC

  De Varan7 Premier NC is de ideale keepershandschoen voor uw training of nieuwkomer. In deze situaties is duurzaamheid vaak belangrijker dan absolute topgrip, omdat het uw vangveiligheid kan verbeteren. Om deze reden vertrouwen veel professionals ook op dit model in de training.  Naast zijn robuustheid maakt de Varan7 Premier NC indruk met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Als trainingshandschoen voldoet dit model in alle opzichten aan de eisen en is het een geweldige keuze voor keepers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel op het veld.

 • VARAN7 CHALLENGE NC

  De Varan7 Challenge NC is de ideale keuze voor uw keeperstraining. Vooral tijdens intensieve trainingen heb je een hoger aantal keepershandschoenen nodig. Dankzij het meer slijtvaste kleefschuim is deze handschoen bijzonder duurzaam en bestand tegen de spanningen en spanningen van training. De laatste jaren is de vraag naar een goedkope keepershandschoen met hoge kwaliteit gestaag gegroeid. Met de speciale structuur van de Varan7 Challenge zijn we erin geslaagd om een uitstekende keepershandschoen voor kinderen en beginners te ontwikkelen. Maar professionele keepers gebruiken deze handschoenen ook graag in teamtrainingen, vooral tijdens laatste oefeningen.

Waarin verschillen de modellen van elkaar?

 • Keepershandschoenen moeten perfect passen!

  Vind de juiste maat voor u

  Weet je nog steeds niet zeker welke maat je nodig hebt voor je keepershandschoen? Geen probleem!

  Onze maattabel helpt u bij het vinden van de juiste maat.