Latex Bovenhand:

Ervaar de ultieme comfortabele en veilige pasvorm met de Duo Latex Bovenhand van de KEEPERsport Varan8 Pro NC. Dit innovatieve tweedelige ontwerp zorgt voor een uitzonderlijk compact gevoel en behoudt tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid. Dit niveau van controle moet elke keeper eens ervaren!

Band

Voor keepers die onwrikbare polssteun eisen, is de Full Latex Band van de Pro NC de perfecte oplossing. Dit ontwerp biedt uitstekende stabiliteit en een compacte pasvorm, zodat je altijd klaar bent om reddingen te verrichten die de wedstrijd kunnen doen omslaan.

4mm Performance Claw

De 4mm Performance Claw latex bevat zichtbare grafietdeeltjes die onder alle weersomstandigheden voor een uitzonderlijke grip zorgen. Dit materiaal beschikt over de perfecte balans tussen grip en slijtvastheid, waardoor het een echte allrounder is voor competitieve wedstrijden.

Pull Loop

De Trek Lus aan de instap van de handschoen zorgt voor een moeiteloos en snel aan- en uittrekken. Geen gedoe meer met je handschoenen tijdens die momenten voor of tijdens de wedstrijd, wanneer elke seconde telt.