Power Cut (Hybrid)

Ervaar een dramatisch vergroot vangvlak dankzij de verminderde lagen aan de zijkanten van de vingers. Deze nauwsluitende snit garandeert je een ongelofelijk gevoel voor de bal, zodat je met vertrouwen wedstrijdbeslissende reddingen kunt verrichten.

Soft-Body-Material

Omarm het ongeëvenaarde comfort en de flexibiliteit van het Soft-Body Materiaal van de KEEPERsport Varan8 Champ Power. Gemaakt van uitzonderlijk fijn en licht materiaal, past deze handschoen als een tweede huid om je hand en zorgt voor een ongeëvenaard gevoel dat je keeperservaring naar een hoger niveau tilt.

4mm Super White Claw

De unieke deeltjesmix van deze 4mm Super White Claw latex zorgt voor een uitzonderlijke zachtheid, wat resulteert in ongeëvenaarde grip en controle. Ondanks de zachtheid, blinkt dit premium schuim uit in duurzaamheid, wat wordt ondersteund door talloze positieve recensies van zowel professionele als amateurkeepers.

Elastische Band:

Ervaar de perfecte pasvorm en elimineer de noodzaak van constante aanpassingen met de elastische band. Dit innovatieve ontwerp, bestaande uit twee latexdelen verbonden door een ultra-elastisch inzetstuk, biedt uitzonderlijk comfort en veilige polssteun.