ALLE KEEPERSHANDSCHOENEN IN DE GAME OF POWER COLLECTION

Twijfel je nog welk model keepershandschoen voor jou geschikt is? Maak je geen zorgen: hier ontdek je de bijzonderheden van alle nieuwe modellen van de Game of Power-collectie, zodat je 100% de perfecte handschoen voor jou kunt vinden!
Het nieuwe Game of Power Pack bevat 7 verschillende handschoenmodellen: Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC en Varan7 Challenge NC. Elk model is afgestemd op de specifieke behoeften van professionele en amateurkeepers.

 • Varan7 Hero NC

  De Varan7 Hero NC is ons absolute topmodel. Hier werken we met de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Deze keepershandschoen wordt door de meeste professionals in games gedragen. Dit model is perfect als het gaat om alles geven, want je krijgt absoluut de beste grip! De Varan7 Hero is verkrijgbaar in de populaire binnenbeenlengte (NC). Deze snit biedt veel gevoel bij contact met de bal en sluit goed aan op de vingers.

 • Varan7 Champ NC

  Ook de Varan7 Champ NC is een van onze topmodellen. Veel professionals in heel Europa vertrouwen op dit model. Bij de verwerking wordt gelet op de hoogste kwaliteit - zodat u een absoluut topmodel in handen kunt houden. Dit model combineert ongelooflijke grip en een groot draagcomfort. De inseam cut (NC) zorgt voor veel gevoel bij balcontact. Met dit model ben je goed uitgerust!

 • Varan7 Champ Power

  De Varan7 Champ Power is de juiste keepershandschoen voor keepers die houden van de hybride snit. Dit is gemarkeerd met "Power" op onze modellen. Het bijzondere aan deze snit is dat de twee meest populaire handschoensnitten (binnenste naadsnede en rolvinger) gecombineerd zijn. Zachte latex inzetstukken aan de wijs- en middelvinger zorgen voor een optimale pasvorm zonder storende naden. Op de wijsvinger en de pink zijn functionele zelfklevende schuimrubberen hoezen verwerkt, die in elke situatie de best mogelijke grip beloven.

 • Varan7 Champ GC

  Met de Varan7 Champ GC maak je de juiste keuze als je van de roll finger cut houdt. Bij deze snit rolt het zelfklevende foam letterlijk om je vingers. Hierdoor biedt dit Gunn Cut-model niet alleen een "rond gripgevoel", maar ook geweldige demping voor bijzonder scherpe schoten. Misschien is deze variant daarom zo populair op de Britse Eilanden.

 • Varan7 Pro NC

  De Varan7 Pro NC is een klassiek model dat overtuigt met een geweldige prijs-prestatieverhouding. Maar ook veel professionals vertrouwen op deze handschoenen. De Varan7 Pro is verkrijgbaar in de populaire binnenbeensnede (NC), die je een bijzonder goed balgevoel belooft. Het zelfklevende schuim biedt je goede grip en is ook in droge omstandigheden behoorlijk slijtvast. Een allround geweldig en goedkoop model!

 • Varan7 Premier NC

  De Varan7 Premier NC is de perfecte keepershandschoen voor trainingen of nieuwkomers. Bij keeperstraining is een lange levensduur belangrijker dan de beste grip, omdat dit de veiligheid van de vangst kan verbeteren. Om deze reden vertrouwen ook tal van professionals tijdens hun opleiding op dit model. Bovendien overtuigt deze handschoen met een ongelooflijke prijs-prestatieverhouding. Als trainingshandschoen overtuigt dit model in alle opzichten.

 • Varan7 Challenge NC

  De Varan7 Challenge NC is de juiste keuze voor jouw keeperstraining. Vooral op training heb je een groter aantal keepershandschoenen nodig. Het kleefschuim is nog slijtvaster en daardoor duurzamer.
  De vraag naar goedkope keepershandschoenen met een hoge kwaliteit is de laatste jaren toegenomen. Met de speciale constructie van de Varan7 Challenge zijn we erin geslaagd om een ​​geweldige keepershandschoen te creëren voor kinderen en beginners.Zelfs professionele keepers spelen met deze keepershandschoenen in teamtraining voor eindoefeningen.

 • Torwarthandschuhe müssen perfekt sitzen!

  FINDE DEINE RICHTIGE GRÖSSE

  Weet je nog niet zeker welke maat je nodig hebt voor je keepershandschoenen? Geen probleem!

  Onze maattabel helpt je bij het vinden van de juiste maat.