Dynamic Impulse

De nieuwe "Dynamic Impulse " serie van uhlsport is een collectie van absoluut topniveau!

De bekende foams van uhlsport “SUPERGRIP”, “ABSOLUTGRIP” en “SUPERSOFT” staan voor een zeer goede grip onder alle omstandigheden. Uhlsport staat als 1 van de traditionele keepersmerken altijd voor topkwaliteit, de keeper zelf staat in het middelpunt. De uhlsport keepershandschoenen kenmerken zich dan ook al jaren door een ongekend hoog draagcomfort en een fantastische grip. Toppers zoals Alphonse Areola (Real Madrid), Anthony Lopes (Olympique Lyon) en Daniel Vukovic (KRC Genk) vertrouwen op de kwalteit van uhlsport.

De nieuwe serie van uhlsport overtuigd in alle opzichten! Diverse pasvormen zoals Rollfinger, Hybrid Cut, negatief naad en de klassieke platte vinger. Dit gecombineerd met de top foams van uhlsport zoals de SUPERGRIP, ABSOLUTGRIP en de SUPERSOFT foam maken de nieuwe serie tot een waar paradepaardje! 


ERROR: Content Element with uid "104115" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!

Join the #uhlsquad
Kies je voor Supergrip, Absolutgrip of Supersoft - volg toppers zoals Lukas Hradecky (Bayer 04 Leverkusen), Alphonse Areola (Real Madrid), Ron-Robert Zieler (VFB Stuttgart) en vele andere topkeepers:

ERROR: Content Element with uid "104120" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!