Het nieuwe geheime wapen van Unai Simon & Co!

Voor fans van de populaire Reusch Pure Contact-serie kan het jaar nauwelijks beter beginnen. De keepersspecialisten trokken al de aandacht met de nieuwe Attract-modellen. Met de nieuwe Pure Contact collectie komen er maar liefst drie verschillende silo’s op de markt. Naast het zeer strakke verduisterende model "Infinity" kun je nu ook de nieuwe keepershandschoenen van Unai Simon "Fusion" of de strapless versie "Gold X" krijgen

Haal nu jouw favoriete stuk in huis en ga echt aan de slag in het nieuwe jaar!

 • Reusch Pure Contact Fusion

  De nieuwe Reusch Pure Contact Fusion belooft uitstekende grip onder alle weersomstandigheden. Op de Reusch Grip Fusion kunt u altijd vertrouwen, zowel in de zon als in moeilijke omstandigheden zoals regen of sneeuw.

  De Hybrid Negative Cut, die zich om de wijsvinger en de pink wikkelt, garandeert een uitstekende balcontrole en wordt niet voor niets omschreven als een "tweede huid-pasvorm".

  De backhand is gemaakt van neopreen en garandeert een strakke pasvorm, die nog verder wordt versterkt door de latex-neopreen band om de pols.

 • Reusch Pure Contact Gold X Strapless

  In tegenstelling tot de Pure Contact Fusion is de Gold X Strapless geproduceerd met het Reusch Grip Gold X zelfklevend foam. Een premium grip die uitstekende grip belooft.

  Het hart van deze handschoen is uiteraard de “strapless” constructie. Fans van keepershandschoenen zonder tabs komen hier aan hun trekken. Zowel het aan- als uittrekken van de handschoenen gaat zeer eenvoudig en de pols wordt nog steeds merkbaar ondersteund door het “Adaptive Flex Closure System”. Maximale vrijheid met zeer goede stabiliteit!

  Net als bij de Pure Contact Fusion is de snit een hybride negatieve snit die zeer strak om de wijsvinger en pink past.

 • Reusch Pure Contact Infinity

  Blackout-fans opgelet! De Reusch Pure Contact Infinity biedt de modernste technologieën, ingebed in een elegante, zwarte look!

  En de naam zegt het al: het Reusch Grip Infinity zelfklevend schuim overtuigt door zijn extreem hoge duurzaamheid, speciaal gemaakt voor keepers die op kunstgras of andere harde ondergronden spelen. Toch kun je rekenen op een goede grip!

  De handschoen wordt ook geleverd in een hybride negatieve pasvorm om u de best mogelijke pasvorm te garanderen!