rehab Country Gloves

rehab keepershandschoenen voor EK 2021

In de zomer van 2021 (d) wordt één land Europees kampioen! Steun uw land in de exclusieve Country Edition.

Binnenbeenlengte. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
De drie kwaliteitscertificaten van de premium keepershandschoen "Extreme CG3". Keepers krijgen een geweldige pasvorm, perfecte grip in alle weersomstandigheden in een exclusief landelijk design.

Bestel nu voor de beste prijs

kies je land

NU uit in totaal 13 exclusieve landenedities.
Elk volk schrijft zijn eigen verhaal. Krijg deze uniciteit en steun uw land!

Ondersteun zwart-rood-goud in het trotse landontwerp met de Duitse vlag en de adelaar op de backhand! Steun de keepers Manuel Neuer, Bernd Leno en Kevin Trapp. Of het nu in het stadion, op de fan mile of tijdens keeperstrainingen is.

Nog maar zeven wedstrijden tot de finale?! Alles is mogelijk met de 12e man! Ondersteun rood-wit-rood in het trotse landontwerp met de Oostenrijkse vlag en de adelaar op de backhand! Steun de keepers Daniel Bachmann, Alexander Schlager en Pavao Pervan. Of het nu in het stadion, in de fanclub of tijdens keeperstrainingen is.

Komt de beker dit jaar eindelijk terug naar het thuisland van het voetbal? Steun de "DRIE LEEUWEN" op het toernooi van het jaar. Draag het embleem op je backhand en steun de keepers Jordan Pickford, Sam Johnstone en Dean Henderson. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Het eerste internationale toernooi zonder Gianluigi Buffon. nu krijgen de Italiaanse keepers de kans op een groot toernooi. Zullen Donnarumma, Meret en Sirigu ze gebruiken? Draag het wapen op je backhand en steun het Italiaanse nationale team. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

De nummer één keepersnatie? Met Yann Sommer, Jonas Omlin en Yvon Mvogo heeft het Zwitserse nationale team een ​​keeperstrio van topniveau. Draag het kruis op je backhand en steun je land. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Steun Nederland op het EK 2020 met de exclusieve Country Edition keepershandschoenen in oranje. Draag de kleuren op je backhand en steun je keepers. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Klaar voor de titel? Steun België op het EK 2020 met de exclusieve Country Edition keepershandschoenen in zwart, geel en rood. Draag de rode duivel op je backhand en steun de keepers Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Matz Sels. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Steun Kroatië op het EK 2020 met de exclusieve Country Edition keepershandschoenen in rood, blauw en wit. Draag het wapen op je backhand en steun keepers Dominik Livakovic, Lovre Kalinic en Simon Sluga. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Steun Slowakije op het EK 2020 met de exclusieve Country Edition keepershandschoenen in rood, blauw en wit. Draag het nationale wapen op je backhand en steun de keepers Martin Dubravka, Marek Rodak en Dusan Kuciak. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Steun Turkije op het EK 2020 met de exclusieve Country Edition keepershandschoenen in zwart, rood en wit. Draag de adelaar en sikkel op je backhand en steun de keepers Ugurcan Cakir, Altay Bayindir en Mert Günok. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Steun Hongarije op het EK 2021. Met doelman Peter Gulacsi speelt een keeper van wereldklasse op het grootste toernooi van het jaar. Steun je land en draag het wapen op je backhand 

Steun Tsjechië op het EK 2021 met de exclusieve Country Edition keepershandschoen in rood wit blauw. Draag het wapen op je backhand en steun je team. Of het nu in het stadion is of tijdens de keeperstraining.

Niet op het EK? Hoe dan ook, steun je land hoe dan ook. Hier komt de blauwe keepershandschoen voor revalidatie, die je helpt je nationale team te ondersteunen en te laten zien waar je hart voor klopt. Deze Sloveense keepershandschoen mag in geen enkele fancollectie ontbreken.