Be the Spark

PUMA is terug met hun eerste keepershandschoenen voetbalschoenen in het jaar 2020. Ze lanceren niet alleen een nieuwe colourway voor hun twee geliefde modellen - ze hebben ook de volgende generatie van de PUMA ONE voetbalschoenen gemaakt, die een grote makeover hebben ondergaan!

ERROR: Content Element with uid "107345" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Ga voor het maximale van je potentie en wordt een Game-Changer" zoals de grote PUMA professionals zoals Gianluigi Buffon, Jordan Pickford, Jan Oblak of Yann Sommer. Met de PUMA Spark Pack biedt je zekerheid aan je team en straal je onoverwinnelijke krachten uit!

PUMA FUTURE

Die PUMA FUTURE keepershandschoenen en voetbalschoenen zijn voor de meest dynamische keepers en spelers. Toppers zoals <link record:tx_ksmatrix_selection:tx_ksmatrix_selection:3403> Jan Oblak, Antoine Griezmann, Marco Reus en Luis Suárez vertrouwen op de Future modellen van PUMA.

PUMA One

Ga je voor rust zoals Gianluigi Buffon, de perfecte touch van David Silva, de dodelijke nauwkeurigheid van Sergio Agüero of het instinct van Romelu Lukaku? Kies dan voor de PUMA ONE keepershandschoenen en voetbalschoenen!

Additionals