PUMA PowerUp Pack

Future vs. One - Welk type bent u?

We hebben de twee prominente series van het gloednieuwe #PowerUp Pack - PUMA Future & PUMA One - opnieuw aan uw assortiment toegevoegd. Zoals altijd is er weer volop keus in keepershandschoenen en voetbalschoenen voor je.

PUMA Future

Met de PUMA Future Grip Hybrid keepershandschoenen heeft PUMA weer een nieuwe stap naar de toekomst gezet. In dit model is vooral het neopreen materiaal verbeterd waardoor de handschoen nog flexibeler is geworden. Het ritssluitingssysteem aan de zijkant garandeert nog steeds een strakke pasvorm.

De nieuwe PUMA Future 19.1 wordt nog altijd gebruikt door de dodelijkste spelers in het voetbal, zoals Griezmann, Suárez en Reus. Misschien is je al opgevallen dat de Future 19.1 er wat anders uitziet dan de oudere generatie van de Future, aangezien deze nu is gemoderniseerd om te voldoen aan de vereisten van het moderne voetbal. Het bovendeel van de PUMA Future 19.1 bevat een nieuw en meer geraffineerd systeem dat de NETFIT in één laag combineert met een 3D Havoc Frame.

De Future 19.1 bevat bovendien een ergonomisch geweven instap, die zorgt voor een strakke en optimale fit en een corrigerende stabiliteit rondom de enkel. Zoals je gewend bent kan je je veters strikken zoals je maar wilt met het innovatieve NETFIT-systeem. De RAPIDAGILITY-zool reduceert het totale gewicht van de schoenen en komt zodoende je snelheid ten goede. De Future is, kort gezegd, nóg meer futuristisch gemaakt.

PUMA One

We hebben wederom de ONE keepershandschoenen van PUMA aan onze collectie toegevoegd. Toppers zoals Gianluigi Buffon (PSG), Bernd Leno (Arsenal FC) of Gianluigi Donnarumma (AC Milan) spelen met deze modellen.

U kunt kiezen uit 6 verschillende modellen in de blauw-rode PowerUp-stijl:

De PUMA ONE 19.1 is zowel qua look als qua naam aan een kleine update blootgesteld. De schoen heet nu de ONE 19.1 in plaats van de ONE 1. De PUMA ONE 19.1 bevat bovendien een veranderd bovendeel, dat - vanzelfsprekend - nog steeds als belangrijkste taak heeft om je FIT, FAST en FEEL in één schoen te bieden. De PUMA ONE 19.1 is, net als de Future, lichter gemaakt, en PUMA heeft K-leather toegevoegd op de meest belangrijke gebieden van de schoen. Het K-leather is daarnaast voorzien van zogenaamde 3D-golven waarmee spelers een betere grip op de bal zouden moeten krijgen.