Kleur het keepersspel in. De Varan7 keepershandschoenen collectie!

Na de succesvolle lancering van onze eerste twee Varan7 keepershandschoenen, de Varan7 Champ NC Whiteout en de Varan7 Hero NC Blackout, laten we onze speciale professionele modellen eindelijk in het licht schijnen. Met trots presenteren wij: onze Varan7 Gamechanger collectie. Kijk uit naar een collectie die alle stukken speelt. Van alle pasvormvarianten tot diverse zelfklevende foam varianten.

Van München tot Verona - professionele keepers wereldwijd vertegenwoordigd

Of het nu in de Serie A, de Duitse Bundesliga of de Oostenrijkse Bundesliga is - meer dan 150 keepers drukken hun stempel op hun spel met de nieuwe Varan7 professionele speciale modellen. De nieuwe keepershandschoenen van KEEPERsport maken ook Europese topkeepers zoals Heinz Lindner van FC Basel, Lorenzo Montipo van Hellas Verona of Martin Fraisl van FC Schalke 04 betere keepers en gebruiken de beste details. Kijk zelf maar:

Zeven verschillende modellen - er komen er nog meer!

De komende weken en maanden worden doorlopend nieuwe silo's en modellen uit de Varan7 Gamechanger collectie gepresenteerd. Een overzicht van alle modellen en hun beschikbaarheid vindt u hier:

Kies je perfecte Varan7 gamechanger!

Om u te helpen bij het kiezen van uw perfecte keepershandschoenmodel, vindt u een lijst met alle opties, inclusief de gesneden varianten, zelfklevende latex en de bijbehorende classificaties:

Dompel jezelf onder in het verhaal achter de Varan7

Je stelt jezelf de vragen "Waarom?" en hoe?" de Varan7 keepershandschoenen werden geproduceerd?

Onze missie is altijd geweest om iedere keeper, of het nu professionele of amateur keeper, jonge keeper of in het volwassen voetbal is, of het nu keeper of keeper is, de ideale keepershandschoen te bieden. Bij KEEPERsport staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het komt op de eerste plaats en moet 100% aan onze eisen voldoen. Daarnaast hecht KEEPERbase veel belang aan duurzaamheid.

Wil je meer spannende inzichten horen? Klik hier 

Meer ondersteuning & service voor uw Varan7

 

Goede handschoenverzorging

Gooi je keepershandschoenen na de wedstrijd niet achteloos in de wasmachine! De grip van nieuwe keepershandschoenen is gewoon niet te beschrijven. Een echte droom voor elke keeper! Om deze gripeigenschappen langer te garanderen, adviseren wij een grondige verzorging van uw professionele speciale model. Lees hier verder om meer te weten te komen.

 

ERROR: Content Element with uid "146392" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Welke pasvorm past bij mij?

Naast de klassieke pasvormen zoals Regular Cut, Negative Cut en rollfinger, zijn er ook verschillende variaties op de steeds populairder wordende hybride cut. We laten je de verschillende pasvormen zien met onze KEEPERsport Varan7 keepershandschoenen. Klik hier om meer te lezen.

ERROR: Content Element with uid "146393" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Vind je ideale zelfklevende foam voor je wedstrijd

Of het nu gaat om een ​​nat veld of een harde vloer in de zaal. Voor elke ondergrond hebben wij het perfecte zelfklevende foam, afgestemd op uw wensen en eisen. Voor veel amateur- en professionele keepers is het zelfklevende foam het belangrijkste detail van een keepershandschoen. Het maakt niet uit met welke functies het is uitgerust, aan het eind van de dag is de grip bepalend. Met onze zelfklevende latexgids vindt u de perfecte instructies voor uw ideale keepershandschoen!

Blijf op de hoogte en volg ons op social media

Voor de laatste trends in de keeperswereld, volg ons op Instagram, Facebook, TikTok & Co. Elke dag vind je hier de nieuwste lanceringen, interessante keepersfeiten of vermakelijke community-content.