„Is this real? It looks futuristic!“

Dat waren de eerste woorden van Tim Howard, Amerikaans international, bij de eerste kennismaking met de nieuwe "Mercurial Vapor Touch".

Ze zien eruit alsof ze uit de toekomst komen! De indrukwekkende resultaten van de unieke experimenten van NIKE met de handschoenen zijn onder andere:

1. Een revolutionair instapsysteem met een flexibele maar verrassend strakke polsbandage zonder vervelende en gevoelige gewrichtsbanden.
2. Een drastische vermindering van het gewicht - 33% lichter en 47% dunner - vergeleken met traditionele handschoenen.
3. Deze handschoen voelt als een tweede huid op uw hand.
4. Een geheel nieuwe latex latex met Ultimate Grip: All Conditions Control (ACC).
5. Een uitzonderlijk stijlvol ontwerp waarin zwart en neon kleuren harmoniseren met elkaar.

Al met al is NIKE erin geslaagd een baanbrekende innovatie te maken met dit nieuwe en unieke handschoenmodel. Daarom waren de laatste woorden van Tim Howard over deze handschoen: "It will become normall" 

Beschikbaar vanaf mei 2018!

Eerste test met de NIKE Vapor Touch

De eerste test met de revolutionaire NIKE Vapor Touch is gedaan! We hebben de keepershandschoenen getest met zowel vrouwelijke als mannelijke, amateurkeepers en profkeepers. In deze test laten we Admira Wacker Mödling doelman Andreas Leitner (24) aan het woord:

"De NIKE Vapor Touch en ik - het was liefde op het eerste gezicht - deze handschoen is de toekomst!" Na het begin van de test had ik weinig verwachtingen, ik was scpetisch. Na het vangen van de eerste bal was ik echter direct razend enthousiast!

Ik was erg onder de indruk van de flexibiliteit van deze handschoen: "Hij past zelfs in de kleinste details van mijn hand, het is alsof ik een passend maatpak aanheb.

Dankzij de ACC-coating (All-Conditions-Control) had ik in elke situatie optimale grip. In droge, vochtige en natte omstandigheden werden alle weersomstandigheden gesimuleerd.

Na bijna een training van een uur was iedereen die bij KEEPER betrokken was onder de indruk en zelfs een beetje verrast door de NIKE Vapor Touch-stop.