100 interlands - de keepershandschoenen van adidas van Manuel Neuer

Wereldkampioen! Wereld keeper! Doelman van het decennium!

Manuel Neuer ontketende een revolutie in keepersspel. Tot op de dag van vandaag wordt hij beschouwd als een van 's werelds beste keepers aller tijden. Ter ere van zijn 100e interland krijg je de exclusieve kans om de adidas Predator Pro NC Manuel Neuer aan te schaffen! Slechts 100 hiervan zijn wereldwijd geproduceerd en zijn alleen verkrijgbaar bij geselecteerde keepersspecialisten. Grijp nu de kans, wees er snel bij en sla op tijd toe voor het EK 2020!

Meer informatie over het speciale model van Manuel Neuer

Manuel Neuer speelt zijn 100e interland tegen Letland. Een mijlpaal die andere Duitse keeperslegendes zoals Andreas Köpke, Oliver Kahn, Toni Schuhmacher en Sepp Maier werden ontzegd. De adidas Predator GL Pro Manuel Neuer speciale editie valt op door zijn onmiskenbare ontwerp en de tong als het hart van de handschoen. De goudkleurige spikes en de voor de Predtor gebruikelijke zwart-rood-gouden streepelementen maken de bijzondere handschoen tot een echte blikvanger. Alle successen van de recordkeepers staan ​​ruim voor aanvang van het EK op het tabblad. Het URG 2.0-kleefschuim garandeert een unieke grip en rondt samen met de binnenste zoomsnede (NC) het totaalconcept af.

Niets staat de nummer 1 van het nationale elftal in de weg voor de eerste wedstrijd van de EM 2020 tussen Duitsland en Frankrijk!

ONZE SERVICE VOOR ALLE KEEPERS

 Wij zijn online voor elke keeper!
In de online shop van KEEPERsport kunt u uw bestelling de klok rond veilig en gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Meer informatie over klantenservice vind je Hier 

>> Heeft u vragen voor ons?
Ons klantenserviceteam is nog steeds beschikbaar (in het thuiskantoor).Customer Service Team 

>> Heeft u vragen over uw levering?
De pakketten worden dagelijks verzonden vanuit de KEEPERbase. Gedetailleerde leveringsinformatie vindt u  hier.

>> Hoe kan ik betalen?
Alle informatie over betalen vind je  hier.

MIS GEEN GOALKEEPER NIEUWS

keepersportnlbe en volg ons op Instagram!

ERROR: Content Element with uid "138223" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!