Keepersshirts van adidas

Een keeper heeft niet alleen de juiste keepershandschoenen nodig om te schitteren op het veld, maar ook de juiste outfit! Met de adidas keepersshirts, bijpassende shorts en sokken sta je stijlvol op het veld. Stel je perfecte match outfit samen uit de vele verschillende kleuren en collecties!

VOOR ELK WAT WILS!
Met de adidas keepersshirts vindt iedereen zijn perfecte outfit! De nieuwe Condivo22-collectie is beschikbaar voor heren, dames en kinderen. Het zijn niet voor niets onze bestverkochte keepersshirts!

Setprijs

De adidas Condivo22 collectie is verkrijgbaar in een praktische set met een keepersshirt, bijpassende short en sokken. En dat tegen een lage setprijs!

 

 

keepersshirts

Mocht de door jou gewenste kleurencombinatie niet in de sets zitten, dan kun je eenvoudig zelf je outfit samenstellen. Hier is een overzicht van alle truien, shorts en sokken:

 

 

Top Prijs

Voor de kleine portemonnee is de Squadra21 collectie de juiste keuze! Maar niet alleen de prijs is een hoogtepunt bij deze truien, ze zien er ook nog eens geweldig uit!

 

 

adidas Fanshop

Voor echte fans die hun favoriete club met trots willen dragen, is er de adidas fanshop. Hier vind je meer dan 500 items die de harten van fans sneller laten kloppen. Klik door het enorme aanbod en haal items uit je favoriete club.