NIEUWE HANDSCHOENEN. NIEUW LOGO. DEZELFDE PASSIE. DEZELFDE DROMEN.

Een nieuwe keepershandschoen voor een nieuw logo of een nieuw logo voor een nieuwe keepershandschoen ?! Je kunt het draaien en draaien zoals je wilt. De strikt gelimiteerde Varan6 NC met het nieuwe KEEPERsport-logo is nu beschikbaar.

NU BESCHIKBAAR - Varan6 NC Limited

Een nieuw materiaal voor het nieuwe merkontwerp,Na 20 jaar productie van keepershandschoenen gebruiken we voor het eerst gebreid materiaal op de rug van de hand. Het handschoenlichaam in het wit is daarom de meest flexibele en lichtste keepershandschoen in de geschiedenis van Varan. Bovendien belooft de 4 mm Superglue handschoenbekleding het beste contact tussen het klevende foam en de bal en de geïntegreerde grijpelementen in de bekleding bieden ook een sterke grip.

ERROR: Content Element with uid "126444" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Dankzij een uitstekende samenwerking met vele amateur- en professionele keepers, maar vooral door onze 20 jaar ervaring in het hele keepersspel, hebben we naast de sterke grip ook alle belangrijke features in het handschoenmodel verpakt.

Schaf dit strikt gelimiteerde speciale model zo snel mogelijk aan. De keepershandschoen is alleen verkrijgbaar in de volgende maten: 9, 10 en 11.

Meer van KEEPERsport

Bij KEEPERsport ontwerpen en ontwikkelen we al twee decennia de beste keeperskleding en hoogwaardige keepershandschoenen voor keepers. Een terecht statement: veel voormalige en nog steeds actieve professionele en amateurkeepers houden zich dag en nacht bezig met voetbal, het keepersspel en producten voor keepers. Jarenlange ervaring en ontelbare uren in het veld stromen naar de producten van KEEPERsport.

We ontwikkelen voor de speciale behoeften van de voetbalkeeper. Dit is de reden waarom onze training tops en broeken, ondergoed shirts en broeken, elleboog- en kniebeschermers en natuurlijk de Varan6 keepershandschoenen de eerste keuze zijn van vele professionele keepers wereldwijd.

Bekijk nu de nieuwste KEEPERsport-collecties. Hoogwaardige producten speciaal gemaakt voor voetbalkeepers tegen eerlijke prijzen. Dit is KEEPERsport. Samen zijn we keepers.

Juiste handschoenverzorging
De grip van nieuwe keepershandschoenen is simpelweg niet te beschrijven. Een echte droom voor elke keeper! Om deze grip-eigenschappen langer te behouden, raden we aan om voor het eerste gebruik grondig te reinigen. Was je nieuwe handschoenen met warm water en de KEEPERsport Glove Cleaner. Laat ze daarna minimaal 24 uur drogen op de GloveDry-Buddy. Zo haal je het maximale uit je keepershandschoenen!

Gerichte verzorging van keepershandschoenen wordt stap voor stap uitgelegd in de blogpost "DE JUISTE HANDSCHOENVERZORGING". Klik hier om meer te lezen.
Je kunt de YouTube-video hier bekijken: