KEEPERdummy Pro versus conventioneel - welke kies jij?

Of het nu Alisson Becker bij Liverpool FC, Lionel Messi bij Inter Miami of Kylian Mbappe bij Paris Saint Germain is - ze trainen allemaal op het hoogste niveau met de hulp van de KEEPERsport KEEPERdummy. Optimaliseer nu uw keeperstraining, revalidatietraining of teamtraining en kies tussen de twee verschillende KEEPERdummy-varianten - tweebenig of traditioneel eenbenig. Ontdek alles over de KEEPERsport KEEPERdummies!

 • Train nu nog praktischer!

  KEEPERdummy Pro

  Het unieke trainingsinstrument: de KEEPERdummy, is volledig herzien en biedt nu nog meer voordelen met zijn twee poten.

  De KEEPERdummy Pro, uitgerust met twee poten, maakt uiterst realistische trainingen voor keepers en veldspelers mogelijk. Met een hoogte van 198 cm en een breedte van 75 cm biedt de KEEPERdummy Pro een realistische trainingsomgeving. Het duurzame materiaal garandeert duurzaamheid en duurzaamheid, terwijl het gewicht van 40 kg zorgt voor stabiliteit en stabiliteit.

  Het flexibele trainingsontwerp wordt bereikt door de nieuw ontwikkelde twee poten. De poten kunnen tot 110 cm uit elkaar worden geplaatst om verschillende spelsituaties te simuleren. Dit maakt de KEEPERdummy Pro een onmisbare metgezel voor extreem veelzijdige en effectieve training voor zowel keepers als veldspelers.

 • Uw trainingshulpmiddel in een nieuw design!

  KEEPERdummy

  De KEEPERdummy is nu een musthave voor iedere keeperstrainer. Of het nu gaat om amateur- of professionele keepers: de dummy's zijn op bijna elk oefenterrein te zien!

  Bovenal maakt hij indruk met zijn veelzijdigheid. De dummy is geschikt voor coördinatieoefeningen, krachttraining (bijvoorbeeld stabilisatie in het torsogebied) of voor tactische eenheden waarin praktische spelsituaties worden gesimuleerd.
  Uiteraard verrijkt de KEEPERdummy ook de normale training van ieder team, aangezien hij in vrijwel alle spelsituaties kan worden gebruikt, zoals als kunstmatige vrijetrapmuur tijdens schiettraining of als hindernis (zonder blessurerisico) tijdens diverse technische oefeningen. . We hebben het product opnieuw op de proef gesteld om er zeker van te zijn dat het met lucht gevuld was en hebben het verder ontwikkeld. Bovenal zijn we erin geslaagd de KEEPERdummy voor een nog lagere prijs aan te bieden. De dummy werd, zelfs in de vorige versie, door veel professionele clubs en nationale teams over de hele wereld gebruikt.

  Technische details:

  >> Grootte: 205 cm

  >> Gewicht: 3,6 kg

  >> Gewicht gevuld: 8-10 kg

  >> Diameter basiselement: 56 cm