De functionele underwear van KEEPERsport is altijd een pionier geweest in de wereld van sport underwear voor amateur- en professionele keepers . Met de nieuwe collectie brengen we voor het eerst gemakkelijk te begrijpen lijnaanduidingen, die respectievelijk op de nek (ondershirts) en op de tailleband (onderbroek) zijn geplaatst, in een volledig nieuw en modern ontwerp. Bovendien zorgen de verbeterde naden voor een comfortabele pasvorm in alle weersomstandigheden.

Power Padded

De producten uit de PowerPadded-serie zijn onze top underwear modellen met bescherming voor de keepers. De nog flexibelere "Beschermingszone" op de ellebogen en heupen biedt een extreem hoog beschermingsniveau in deze gevoelige gebieden, vooral op hardere ondergronden. Door de beproefde "ANNUALskin" heb je in elke situatie perfect draagcomfort onder alle weersomstandigheden.

Basic Padded

Met de BasicPadded-serie ben je gewoon onverslaanbaar op zacht gras. De anatomisch geplaatste schuimvulling gemaakt van de hoogste kwaliteit schuim biedt bescherming voor je ellebogen en heupen. "ANNUALskin" zorgt voor comfort en is perfect te dragen onder alle weersomstandigheden.

Unpadded

Het sportondergoed voor de doelman en voor veldspelers. De hoogwaardige en duurzame "ANNUALskin-stof" houdt je comfortabel in alle weersomstandigheden. De underwear heeft een zeer comfortabele pasvorm. Dit maakt de UnPadded-serie ook de keuze van veel professionals en amateurs.

Additionals

Kombiniere mit: