Professionele keepershandschoenen voor alle keepers

Exclusieve keepershandschoenen gemaakt in Europa - rechtstreeks ontworpen in de <3 van het keepen.
De KEEPERsport handschoenmodellen zijn ontwikkeld in samenwerking met meer dan 100 amateur- en professionele keepers wereldwijd. Onze eigen productontwikkeling in Oostenrijk combineert de beste professionele materialen. Om aan de hoogste kwaliteitsnormen van de doelman te voldoen, gebruiken wij alleen hoogwaardige latex uit Duitsland.

Varan6 Keepershandschoenen

De Varan6 Pro NC keepershandschoenen maken indruk met hun professionele prijs-prestatieverhouding. Dit zijn de keepershandschoenen die het meest worden gekozen door onze professionele keepers. De Varan6 Premier keepershandschoenen zijn de trouwe partner voor jouw keeperstraining. Bij de ontwikkeling van dit model hebben veel jonge talenten nauw met ons samengewerkt.

Naast de modellen Varan6 Pro en Premier volgen binnenkort de Varan6 Hero keepershandschoenen. Daarnaast is binnenkort voor het eerst de KEEPERsport Varan6 Premier NC met het extreem slijtvaste Resist foam voor kunstgras en zaal verkrijgbaar. #BLIJF KIJKEN

Hier vind je alle momenteel beschikbare modellen keepershandschoenen uit de Shadow Warrior-collectie:

MAAK JE MATCHOUTFIT COMPLEET

Meer service en ondersteuning voor uw handschoenen

ERROR: Content Element with uid "132720" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

ERROR: Content Element with uid "132721" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Welke pasvorm past bij mij?
Naast de klassieke  zoals binnennaad, buitennaad en rollfinger, zijn er ook verschillende variaties op de steeds populairder wordende hybride naad. We laten je de verschillende naden zien met onze KEEPERsport Varan6 keepershandschoenen. Klik hier om meer te lezen.. 

ERROR: Content Element with uid "132722" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Vind je geschikte keepershandschoenmodel
Het is moeilijk om alle modellen in de wereld van keepershandschoenen bij te houden. Er zijn talloze modelvariaties over de hele wereld. We hebben een overzicht gemaakt van alle Varan6 keepershandschoenmodellen. U hoeft hier niet naar rechts te vegen. Klik hier voor jouw match.
P.S .: Ook toegestaan ​​voor gelukkige keepers. ​

We willen uw feedback!

Mis geen enkel keepersnieuws

ERROR: Content Element with uid "132683" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!