-30% FINALE AANBIEDING:

De keepersshirts voor het seizoen 2022/23 zijn er al!

"Drie strepen" of "Swoosh"? De keuze tussen adidas en Nike heeft de voetbalwereld jarenlang verdeeld. "Impossible Is Nothing" of "Just Do It" - met de gloednieuwe keepersshirts van beide merken heb je weer keuze te over. Wat verkies jij als keeper adidas Condivo 22 of Nike Gardien IV?

Klik nu door beide collecties en kies een kant!

Adidas Condivo 22 Keepersshirts

Speel als een pro in het spel met de adidas Condivo 22-collectie voor kinderen en jongeren. Het keepersshirt is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en wordt gedragen door de professionele keepers Manuel Neuer (FC Bayern München/Duitsland) en Thibaut Courtois (Real Madrid/België) in de competitie en Champions League. Zeker in combinatie met de bijpassende Adidas Condivo keepersbroek en sokken ben jij het stijlhoogtepunt van elke voetbalwedstrijd.

Nike Gardien IV keepersshirt

De Nike Gardien IV keepersshirts zullen in het seizoen 2022/23 gedragen worden door onder meer de keepers van Liverpool, Barcelona, ​​Chelsea, PSG, Inter, Tottenham en Atlético. De keepers uit Frankrijk, Brazilië, Portugal, Engeland en Nederland zullen dit design ook dragen op het WK 2022 in Qatar. Dit betekent dat keepers van wereldformaat zoals Alisson, Jan Oblak, Hugo Lloris of Gianluigi Donnarumma te zien zijn in de Nike keepersshirtcollectie. De truien voor keepers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en voor zowel kinderen als volwassenen. Bijpassende broeken en sokken kunnen ook worden gecombineerd voor een perfect op elkaar afgestemde outfit.

Keepersshirts van andere merken

Als je geen fan bent van adidas of Nike, we hebben ook alle andere merken (Puma, Uhlsport, KEEPERsport, rehab etc.) in de aanbieding:

Onze service voor jou!

Zijn er bijpassende shorts en sokken?

De bijpassende adidas Condivo en NIKE Gardien IV shorts en sokken zullen de komende weken verkrijgbaar zijn in de KEEPERsport webshop.

Wij zijn online voor elke keeper!

In de online shop van KEEPERsport kunt u uw bestelling de klok rond veilig en gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Meer informatie over de Klantenservice vind je hier.

Heeft u vragen over uw levering?

De pakketten worden dagelijks verzonden vanuit de KEEPERbase. Gedetailleerde leveringsinformatie vindt u hier.

Hoe kan ik betalen?

Alle informatie over betalen vind je hier.

Nog meer vragen?

Hier vindt u veelgestelde vragen.