Tijdens de finale van de Champions League in Cardiff tussen Real Madrid en Juventus zal Real Madrid doelman Keylor Navas de allernieuwste Adidas keepershandschoenen dragen. Wij presenteren u nu alvast het nieuwe topmodel van Adidas, bestel deze nu bij KEEPERsport.

De nieuwe keepershandschoenen van Adidas zijn in alle opzichten weer verder doorontwikkeld. De "ACE Pro Dust Storm" presenteert zich als een klassieke handschoen met een prachtig design. Dit model is zeer flexibel, heeft een ongekend hoog draagcomfort en de foam is top bij zowel droog als nat weer.  

Laaiend enthousiast waren ze, alle Adidas profkeepers tijdens het testen van het nieuwe model. De “verlengde” foam, functioneel aangebrachte “Strech-Strap” die dankzij de “Pull Down Fixation Strap" nog beter is te verstellen en waardoor de handschoen nog beter en comfortabeler om je handen zit. De nieuwe klittebandsluiting en polsbandage zijn ook verbeterd t.o.v. de voorgaande modellen. De handschoen is voorzien van het nieuwe “Mechano-Materiaal", waardoor de handschoen zeer licht en comfortabel aanvoelt.