Keeperskleding: onderkleding voor keepers

Het belangrijkste voor keepers is de juiste uitrusting! Als het om keeperskleding gaat, speelt vooral de onderkleding dat bij elke keeperstraining moet passen een belangrijke rol. Sportonderkleding voor keepers en spelers is op veel vlakken vergelijkbaar. Maar één ding maakt het anders: de enorme impact van een impact bij het duiken, duiken of glijden. Daarom is de beschermende werking van je functionele onderkleding het allerbelangrijkst.

De KEEPERsport-onderkleding is al jaren bekend voor veel keepers van wereldklasse. Talloze professionele keepers zweren bij het trainingstextiel van KEEPERsport. Jaren van testen en ontwikkelen met amateur- en professionele keepers zitten achter de producten! Train als de profs met ons KEEPERsport-onderkleding en kies uit de verschillende vullingen.

 

Kies je Padding

Unpadded

Geen bescherming gewenst?
De UnPadded collectie is geschikt voor alle keepers die geen speciale bescherming nodig hebben. De anti-slijtage zones op de gevoelige delen van het lichaam minimaliseren slijtage aanzienlijk, zodat de stof niet schuurt. Met de UnPadded collectie ben je gegarandeerd van onbeperkte bewegingsvrijheid en top draagcomfort. Let op: De UnPadded serie is ook geschikt voor vrijetijdsactiviteiten of voor veldspelers.

BASICPADDED

Bescherm je lichaam!
De BasicPadded-collectie bevat elleboog-, heup- en kniebescherming. Met de hoogwaardige schuimvulling ben je optimaal beschermd tegen stoten op zacht gras. De vederlichte basisbekleding beperkt je in geen enkele beweging. De ANNUALskin is bovendien ademend, zodat je in elke situatie het hoofd koel kunt houden.

POWERPADDED

Hoogste bescherming met de beste vulling!
De Powerpadded collectie is de juiste keuze voor alle keepers die veel belang hechten aan de bescherming van de relevante delen van het lichaam. Met de Powerpadded padding ben je optimaal beschermd bij de ellebogen, heupen en knieën. De vulling is zeer robuust en duurzaam, maar toch licht en comfortabel om te dragen. Geen beperkingen op bewegingsvrijheid! Bescherm je lichaam tijdens trainingen of wedstrijden met de Powerpadded-collectie om kneuzingen en schaafwonden te voorkomen. Tot ziens Met de beste vulling geniet je van blessurevrije seizoenen en een gezond leven na het keepen!

Kies je functionele onderkleding

 • KEEPERsport Undershirts

  Met de KEEPERsport ondershirts ben je perfect uitgerust voor elke training en elke wedstrijd. De nauwsluitende "ANNUALskin"-stof garandeert een comfortabele pasvorm en is ook ademend. De ondershirts beschermen je optimaal op de ellebogen. Onze ondershirts zijn er ook in de ColdSkin uitvoering, waarmee je het zeker niet koud krijgt in de herfst en winter. Kies tussen de verschillende paddings: Powerpadded, Basicpadded en Unpadded.

  >> KOOP NU ONDERSHIRTS >>

 • KEEPERsport Underpants

  De KEEPERsport-onderkleding broek is perfect afgestemd op de eisen van het keepen. Ze bieden je optimale bescherming tegen elke impact en onbeperkte bewegingsvrijheid. Met de onderbroek in lang ben je goed beschermd aan de enkels, heupen en knieën. Onze ColdSkin variant houdt je ook in de koude maanden lekker warm! Kies tussen de verschillende paddings: Powerpadded, Basicpadded en Unpadded. Kies tussen lange en 3/4 versie. Korte keepersbroek erover, sokken aan en uit naar de keeperstraining.

  >> KOOP NU ONDERBROEK >>

 • KEEPERsport Undershorts

  De korte KEEPERsport onderbroek is de ideale metgezel in de zomer. Ze bieden optimale bescherming bij de heupen. De shorts zijn bovendien ademend en garanderen onbeperkte bewegingsvrijheid. Onze ColdSkin-versie houdt je warm in het koude seizoen! Kies tussen de verschillende paddings: Powerpadded, Basicpadded en Unpadded. Je kunt de onderbroek ook met een lange keepersbroek dragen.

  >> KOOP NU ONDERSHORTS >>

Keepersprofessionals vertrouwen op KEEPERsport-onderkleding!

Keepersprofessionals weten hoe ze hun lichaam het beste kunnen beschermen tegen ongewenste verwondingen!
Talloze bekende professionals zweren al jaren bij KEEPERsport-onderkleding. Door jarenlange samenwerking met professionele keepers is ons KEEPERsport onderkleding perfect afgestemd op de wensen van keepers. Ons ondergoed is uitgerust met een aantal eigenschappen die onbeperkte bewegingsvrijheid, geen uitglijden en een lange levensduur garanderen. Overtuig uzelf van ons sportonderkleding!

UNDERWEAR Topseller

De KEEPERsport Underpants 3/4 biedt de sterkste beschermingsfactor met de PowerPadded padding. Het is de ideale onderkledingbroek voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Short erover, sokken aan en uit naar de keeperstraining.

Deze onderbroek met vulling is er ook voor kinderen!

Maak je outfit compleet

Hast du Fragen zu deiner Lieferung?

Die Pakete werden täglich aus der KEEPERbase versendet. Genaue Lieferinformationen findest du hier.

Wir sind online für jeden Torwart da!

Im KEEPERsport Onlineshop kannst du dir rund um die Uhr deine Bestellung sicher und bequem nach Hause liefern lassen. Hier findest du weitere Informationen zum Customer Service.

Wie kann ich bezahlen?

Alle Informationen zur Zahlung findest du hier.

Hast du weitere Fragen?

Hier findest du häufig gestellte Fragen.

Versandkostenfreie Lieferung

Ab einem Einkaufswert von € 150.00 shoppst du versandkostenfrei!


Erfahre mehr
Einfach retournieren

Innerhalb von 14 Tagen kannst du die Ware retournieren. Die 14-tägige Frist beginnt mit Erhalt der Ware.


Erfahre mehr
Einfache Bezahlung

Bei uns hast du die Möglichkeit flexibel zu bezahlen. Du kannst dir aussuchen, ob du mit PayPal, Kreditkarte, Amazon Pay oder durch Sofortüberweisung mit Klarna oder EPS Überweisung bezahlen möchtest.


Erfahre mehr
Gemeinsam Umwelt schützen

Durch die Kontrolle deiner Online-Bestellung schaffen wir gemeinsam kurze Lieferwege und reduzieren nachhaltig CO2-Ausstoße.


Erfahre mehr