Krijg de perfecte grip!

Maximaliseer de grip in je schoen met deze kousen van TruSox, PDX en Tapedesign! De sokken zorgen voor optimale grip en geven je perfecte stabiliteit als doelman

TruSox – Onvoorstelbare grip!

De populaire Trusox sokken zijn revolutionair en zorgen voor een perfecte grip in de schoen. Maximaliseer de grip in je schoen met deze kousen van TruSox, TruSox gebruikt een anti slip technologie in de binnen -en buitenkant van de sok. Deze panelen zorgen ervoor dat je niet meer glijdt in je schoen en dat je een perfecte afzet hebt tijdens het sprinten. TruSox helpt je om sneller te anticiperen en een maximale krachtige afzet van voet naar voet.

TAPEDESIGN – De eerste keus van vele profs!

Vele profspelers en profkeepers vertrouwen inmiddels op de nieuwkomer onder de functionele sokken. De innovatieve sokken van TAPEDESIGN passen zich ergonomisch aan je voeten aan. De sokken hebben elastisch materiaal en een zeer hoog draagcomfort. De speciale nopjes aan de zijkanten zorgen voor stabiliteit en een perfecte pasvorm. De Anti-Slip-socks TD technologie zorgt voor maximaal resultaat en perfecte grip in de schoenen, je glijdt niet meer in je schoenen. Deze nieuwe sokken voldoen aan alle eisen: hoog draagcomfort, elastisch materiaal en zeer functioneel. 

PDX – Multifunctionele gripsokken

Dankzij de “Anti-slip-technology” van de PDX Grip sokken heb je maximale grip in je voetbalschoenen. Onverwachte bewegingen of een explosieve actie heb je daardoor altijd onder controle.

Alle gripsokken in 1 overzicht