Game. On. - Het nieuwe pakket van PUMA

PUMA Z - Drive them Crazy.

FUTURE Z Keepershandschoenen

De FUTURE Z keepershandschoenen van PUMA zijn unieke "strapless" modellen met een extra vergrendelingssysteem bij het aantrekken. De rechte ritssluiting aan de zijkant zorgt voor extra houvast. Het extreem flexibele gebreide deel, in combinatie met de unieke, volledig nieuwe 3D-vormige latex backhand, zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm. Sommige professionele keepers zoals Jan Oblak of Alexander Schlager vertrouwen ook op het moderne handschoenmodel.

De gele en zwarte kleur zal zeker veel aandacht trekken op het veld. Bovendien is PUMA een echte blikvanger met de FUTURE-letters op beide handen op de stootzone. Download nu de nieuwste modellen:

PUMA Z Voetbalschoenen

De structuur van de Future Z biedt de perfecte pasvorm en behendigheid met behulp van de opvallende compressieband op de metatarsus genaamd FUZIONFIT +. De zool is voorzien van Dynamic Motion technologie, wat je voet een stevige grip garandeert. Met de Grip Control heb je een optimaal balgevoel, zodat je je creativiteit ten volle kunt benutten.

PUMA Ultra - Uncatchable Speed

ULTRA Keepershandschoenen

Het vlaggenschip uit de PUMA Ultra-collectie maakt indruk met zijn ultradunne handschoenen van flexibel neopreen. De zogenaamde "Airzone" op de duim zorgt voor een optimale luchtcirculatie op hete momenten en zorgt voor een optimale pasvorm in de keepershandschoen, aangezien deze voorkomt dat deze wegglijdt.
Dankzij de 4 mm dikke Superior Grip heb je optimale grip en een hoge weerstand in natte en droge omstandigheden. Bovendien geeft de combinatie van binnenbeenlengte en roll finger cut - de zogenaamde "Semi Gunn Cut" - je een rond balgevoel. De exclusieve PUMA-snit is vooral populair bij veel professionele keepers.

ULTRA Voetbalschoenen

De nieuwe silo luidt een nieuw tijdperk van snelheid in. De voetbalschoenen zijn PUMA's lichtste voetbalschoenen die spelers een oneerlijk voordeel geven ten opzichte van hun tegenstanders. De ULTRA 1.1 is voorzien van een volledig ontworpen en extreem lichtgewicht bovenwerk gemaakt van MATRYXEVO-technologie gecombineerd met een op hardlopen spike geïnspireerde SpeedUnit-buitenzool om het ultieme snelheidswapen te creëren.

Verzeker nu pure snelheid: