PUMA Breakthrough - de nieuwste collectie is nu verkrijgbaar!

De sportartikelengigant presenteert zijn nieuwe collectie voor de aanstaande kampioensopener van het seizoen 2023/24. Van de topsterren van de grote competities zoals Jordan Pickford, Ederson, Jan Oblak, Rui Patricio, Yann Sommer of zelfs de legende Gigi Buffon - ze verschijnen allemaal met de gloednieuwe PUMA Future- en Ultra-modellen in een moderne witte en roze stijl. Ontvang de bestsellers voor de Ultra Ultimate Hybrid en Future Ultimate NC exclusief van KEEPERsport in de voorverkoop.

Alleen bij ons verkrijgbaar vanaf 29-06-2023!

 • Volledig opnieuw ontworpen!

  ULTRA ULTIMATE HYBRID

  De grootste verandering in het nieuwe Breakthrough Pack is de nieuwe Ultra. De bovenhand werd specifiek gefocust en herwerkt met veel nieuwe details. Dit maakt de nieuwe Ultra Ultimate Hybrid een van de lichtste en meest flexibele keepershandschoenen die momenteel op de markt zijn!

  GRDXKN Punch Zone: Garandeert meer grip en extra ondersteuning bij het slaan van de bal.

  Elastic Body: extreem licht materiaal, dat enerzijds het comfort aanzienlijk verhoogt en anderzijds de Ultra Ultimate Hybrid tot een aanzienlijk flexibelere handschoen maakt.

  Elastische polsband: verstelbare en ondersteunende band voor een perfecte pasvorm.

  Thumb wrap: verlengde latex wrap rond de duim voor nog betere balcontrole en meer comfort.

  4 mm superieure grip: Extreem kleverige grip in alle weersomstandigheden, zowel nat als droog.

  Hybride pasvorm: een mix van negative cut en rolvingeruitsnijding voor een maximaal vangoppervlak en comfort.

 • in de moderne wit-roze colourway!

  FUTURE ULTIMATE NC

  De nieuwe Future Ultimate NC; hier al exclusief verkrijgbaar, brengt weinig veranderingen op technisch gebied met zich mee, maar maakt indruk met zijn nieuwe en zeer nonchalante wit-roze look. De handschoen is bijna uitsluitend in het wit gehouden, waarbij de roze siliconen elementen op de handrug het optische hoogtepunt vormen!

  4 mm Elite Dual Grip: de zichtbare kleefstippen op de foam verhogen de grip nog meer, waardoor je onder alle weersomstandigheden topprestaties kunt leveren.

  Negative cut: de zeer strakke handschoen pasvorm geeft je het gevoel van een tweede huid op je hand en biedt een zeer goed comfort!

  Elastische bandage: De verlengde en nauwsluitende bandage biedt een optimale en stevige pasvorm in de handschoen, de treklip maakt het gemakkelijker voor u om de handschoen aan te trekken.

  Thumb wrap: Net als bij de Ultra Ultimate Hybrid biedt de Future Ultimate NC ook een speciale thumb wrap met een versterkt gripoppervlak rond de duim, wat ook de stabiliteit in de handschoen verhoogt.

  stootzone: de roze siliconen elementen ondersteunen je bij het stompen van de bal