NIKE Just Do It Pack

Draag wit met alle ogen van de wereld op je gericht! Het WK staat voor de deur, en Nike staat klaar om hun WK pack te lanceren.

Schitteren in het licht van 's werelds grootste voetbalpodium. Dat is alleen weggelegd voor de allergrootste spelers. Deze spelers dragen de voetbalschoenen uit het Nike Just Do It Pack. De voetbalschoenencollectie waarmee Nike je in de stemming brengt voor het komende WK in Rusland. Ben jij ready for Russia?

De laatste paar weken zijn er van veel WK deelnemers de voetbalshirts gepresenteerd, maar ook de voetbalschoenen krijgen een speciaal WK-sausje. Nike presenteert hun collectie onder de naam “Just Do It”  en deze WK colourway van de Mercurial, Hypervenom, Tiempo en Magista is heel erg gaaf. De glanzende, witte upper met een parelmoer finish schittert onder het stadionlicht en moet voetballers, als jij en ik, inspireren om hun dromen na te jagen.

NIKE Vapor Grip3 whiteout

Passend bij de voetbalschoenen presenteert NIKE ook de nieuwe Vapor Grip 3 keepershandschoenen in geheel witte kleurstelling.