NIKE Just Do It Pack

Draag wit met alle ogen van de wereld op je gericht! Het WK staat voor de deur, en Nike staat klaar om hun WK pack te lanceren.

Schitteren in het licht van 's werelds grootste voetbalpodium. Dat is alleen weggelegd voor de allergrootste spelers. Deze spelers dragen de voetbalschoenen uit het Nike Just Do It Pack. De voetbalschoenencollectie waarmee Nike je in de stemming brengt voor het komende WK in Rusland. Ben jij ready for Russia?

De laatste paar weken zijn er van veel WK deelnemers de voetbalshirts gepresenteerd, maar ook de voetbalschoenen krijgen een speciaal WK-sausje. Nike presenteert hun collectie onder de naam “Just Do It”  en deze WK colourway van de Mercurial, Hypervenom, Tiempo en Magista is heel erg gaaf. De glanzende, witte upper met een parelmoer finish schittert onder het stadionlicht en moet voetballers, als jij en ik, inspireren om hun dromen na te jagen.

Mercurial Total Orange

Eigenschappen:

 • 360° pasvorm
  De constructie van 360 graden omsluit je voet als een tweede huid.
 • Precisie en extra snelheid
  Flyknit met microstructuur in het bovenwerk zorgt voor precieze controle bij hoge snelheid.
 • Gerichte grip
  De revolutionaire plaat bij de voorvoet biedt grip waar je die nodig hebt.

Hypervenom Volt

Eigenschappen:

 • VOLLEDIGE FLYKNIT CONSTRUCTIE
  Innovatieve Flyknit constructie omsluit je voet geheel en combineert extra ventilatie, stretch en ondersteuning voor de ultieme pasvorm die aanvoelt als een tweede huid
 • OMSLUITENDE FLYWIRE
  Ultralichte, supersterke kabels omsluiten de middenvoet en zijn geïntegreerd in de veters voor stabiliteit bij zijwaartse bewegingen.
 • BETER BALGEVOEL
  Speciaal ontwikkelde textuur op het raakvlak zorgt voor optimale balsnelheid.

Magista Bright Crimson

Eigenschappen:

 • FLYKNIT CONSTRUCTIE
  Innovatieve Flyknit constructie omsluit je voet geheel en combineert extra ventilatie, stretch en ondersteuning voor de ultieme pasvorm die aanvoelt als een tweede huid.
 • ACC TECHNOLOGIE
  ACC technologie (All Conditions Control) geeft je precieze controle in zowel natte als droge omstandigheden.

Tiempo Blue Hero

Eigenschappen:

 • Flyknit constructie
  De Flyknit tong en hak zorgen ervoor dat de schoen aanvoelt als een tweede huid dankzij stretch en ondersteuning waar je die nodig hebt.
 • Kangoeroeleer
  Zacht, soepel leer wikkelt zich over het Flyknit voor een ongekend balgevoel. Een Fitmesh inlegzool behoudt de vorm van de schoen en voorkomt dat het leer na verloop van tijd uitrekt.
 • Hyperstabiele zool
  De gecomprimeerde nylon zool met een overlay van Pebax materiaal geeft de voetbalschoen extra stabiliteit en vermindert het gewicht.
 • Flywire omsluiting
  Ultralichte en supersterke kabels wikkelen zich om de middenvoet en zijn geïntegreerd met de veters voor een omsloten gevoel als je draait en sprint.

NIKE Vapor Grip3 whiteout

Passend bij de voetbalschoenen presenteert NIKE ook de nieuwe Vapor Grip 3 keepershandschoenen in geheel witte kleurstelling.

BP IMG