NIKE Black OPS Pack

Het nieuwe Ops Pack van NIKE is per direct op voorraad bij KEEPERsport. Met een helemaal nieuw model en de bekende modellen zoals Hypervenom, Mercurial en Tiempo presenteren wij u de complete collectie. Natuurlijk maken we dit compleet door onze NIKE Vapor Grip 3 keepershandschoenen in zwarte kleurstelling.

NIKE Phantom VSN

De PhantomVSN draait volledig om visie, instinct en precisie; de belangrijkste attributen van een zogenaamde 'Phantom'-speler. Om een Phantom zoals de Bruyne en Coutinho te worden, moeten spelers beschikken over het felbegeerde vermogen om tegenstanders in een staat van verwarring te brengen. Hierdoor is de Phantom in staat om de geest van het spel én van zijn tegenstander te controleren.

Visie, Instinct en Precisie zijn stuk voor stuk in ogenschouw genomen tijdens het ontwerpen van de voetbalschoen. Nieuwe technologieën zijn ontwikkeld door aan deze mindset vast te houden. Gecombineerd met het nieuwe design levert een voetbalschoen op die je een geheel nieuw niveau van accuraatheid aanreikt.

Nike introduceert tevens een nieuw soort fit, genaamd Quadfit. Dit zorgt ervoor dat je geen gigantische misstap zet doordat je niet stevig in je schoenen staat. De Quadfit-technologie is een naadloos mesh-materiaal dat zich om je voeten vormt, zonder deze in bewegingsvrijheid te beperken. Dit biedt jou een ongeëvenaarde fit en een speelklare schoen vanaf het moment waarop je die voor de eerste keer uit de doos haalt. De Quadfit is van buitenaf bijna niet zichtbaar, maar je voelt de onmiddellijke impact zodra je de schoen aantrekt.

Ook het bovendeel van de Nike PhantomVSN is voorzien van een nieuwe technologie. Ook deze is toegevoegd vanuit het oogpunt van het verschaffen van de best mogelijke touch voor ultieme precisie. Nike heeft het zogeheten Ghost Lace System ontwikkeld dat werkt als een veterhoes. Dergelijke hoezen hebben we eerder gezien. Net als op andere schoenen is het idee van de Ghost Lace om je een verborgen lockdown en schoon contact met de bal te bieden. Tegelijkertijd geeft het je de mogelijkheid om je veters te strikken en je schoen strakker aan te trekken zoals je maar wil. De schoenen kunnen ook alsnog worden aangetrokken door de one-pull constructie, hetgeen voor een gelijkmatige druk over de lengte van de hele schoen geeft.

De PhantomVSN is bovendien gemaakt met een getextureerd Flyknit-bovendeel, dat je alle voordelen geeft die je maar nodig hebt tijdens het ontvangen, passen en schieten van de bal. Hierdoor komt je uitstekende visie naar boven drijven wanneer je een pass afvuurt waarmee je je teamgenoten richting het doel van de tegenstander stuurt. Een rode driehoek is aan de binnenkant van de voetbalschoen geplaatst. Deze beslaat het gebied tussen de drie meest prominente botten in je voet, niet geheel toevallig ook het optimale gebied om te bal mee te controleren.

NIKE Mercurial Black Ops

NIKE Hypervenom Black Ops

NIKE Tiempo Black Ops