NIKE #AlwaysForward

Er is maar één richting die je op zou moeten gaan, en dat is vooruit. Oftewel; Always Forward! Jouw spel kent geen grenzen. In plaats daarvan doorbreek je de grenzen van de defensie van je tegenstanders met snelheid of controle; de keuze is aan jou. Op het veld bestaat er geen twijfel. Het enige dat ertoe doet is dat je nooit opgeeft, altijd doorgaat, Always Forward.

NIKE PhantomVSN

Nike Phantom Vision heeft de Magista schoen vervangen en is nu de ultieme schoen voor de spelmakers. De Nike Phantom Vision voetbalschoen gaat om het controleren van het spel. Visie, instinct en precisie worden allemaal meegenomen tijdens het ontwerpen van deze schoen. De schoen komt met een nieuw type fit, Quadfit, waardoor je stevig in de schoenen staat. Het bovendeel is gemaakt van het Ghost Lace System die je een vrij contact met de bal geeft en een goede lockdown.

NIKE Mercurial

Nike Mercurial is de perfecte schoen voor snelheidsduivels. De schoen is licht, comfortabel en zorgt voor een superieur balcontact. De topmodellen, 'Superfly' en 'Vapor', zijn voorzien van een bovendeel dat zogeheten 'Speed Rib' kabels bevat. Deze moeten zorgen voor beter balcontact op hoge snelheid. De noppen zijn ontwikkeld voor een goede grip en een hogere acceleratie.

NIKE Hypervenom

Nike Hypervenom is ontwikkeld voor de gevaarlijke aanvaller, die leeft voor het scoren van doelpunten. Hypervenom Phantom en Phinish bevatten een NikeSkin bovendeel, dat zich naadloos om de voet vormt. Dit zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel. Je voet wordt ondersteund door de Flywire kabels die zowel voor stabiliteit als ondersteuning zorgen tijdens korte, abrupte en snelle bewegingen. Dit model is verkrijgbaar in diverse varianten, bestemd voor natuurgras, kunstgras en andere ondergronden.

NIKE Tiempo

Nike Tiempo levert een ongekend niveau van comfort. Het bovendeel is gemaakt van zacht kangoeroeleer, gecombineerd met KangaLite materiaal. De Tiempo is voorzien van een intern geraamte voor een verbeterde support en stabiliteit. Dit verbetert de duurzaamheid en houdbaarheid van de schoen. De tong is geïntegreerd in het design, voor een zachter en meer zuiver balcontact. 

NIKE #AlwaysForward Training