De experts voor bescherming, bescherming en letselpreventie!

Keepers opgepast! Per direct hebben we vele nieuwe topproducten van McDavid op voorraad! Bescherming, underwear, accessoires; McDavid biedt het aan. Absolute topkwaliteit, producten speciaal voor de doelman.

McDavid ontwikkelt al meer dan 30 jaar beschermende kleding voor elke denkbare contactsport. Ze hebben altijd twee belangrijke principes gevolgd: ongevallenpreventie en -bescherming! We volgen dit fantastische werk van McDavid al jaren. En nu is het zover: we hebben eindelijk de nieuwste producten met innovatieve en gloednieuwe kleding voor u!

De opname in het assortiment was heel eenvoudig. Vanaf vandaag zul je geweldige beschermende kleding vinden voor elke keeper,bandages en andere sportmedische innovaties.

Aan de andere kant hebben wij met Shock Doctor een exclusief product voor u! Voor het eerst in de geschiedenis van KEEPERsport kunnen we u individueel aangepaste mond-, tand- en diepe bescherming bieden!

DE NIEUWE MCDAVID BARCELONA STYLE!

McDavid heeft met Marc Andrè ter Stegen 1 van de grootste en beste ambassadeurs in de voetbalwereld. Ter Stegen vertrouwt al geruime tijd op de underwear van McDavid. Speciaal voor Ter Stegen heeft McDavid een speciale "Barcelona Style" ontwikkeld, natuurlijk te bestellen bij KEEPERsport.

HexPad - Innovatie bescherming

HexPad - Die innovative Polsterung

Een botsing, een val of onaangename ontmoetingen met een vervelende tegenstander kunnen niet worden voorkomen. Niettemin kan de pijn tot een minimum worden beperkt met de innovatieve Hex-technologie. Deze nieuwe bescherming vermindert de kans op letsel en maximaliseert het vertrouwen in de atleet.

Hoe werkt deze beschermende kleding echt?

Hex is een schuimlaag van hoge kwaliteit die op unieke wijze is gekoppeld aan het hoogwaardige vochtbestrijdingsmateriaal van hDc. Dit geeft beslissende voordelen om contact te maken met sporters: bescherming, duurzaamheid en een gevoel van veiligheid. Marc-Andrè ter Stegen is een groot fan van deze nieuwe Hex-technologie van McDavid. Met de evolutie van Hex-demping en lichaamscontouring is McDavid erin geslaagd de pasvorm en het comfort te verbeteren en de impactzonebescherming te maximaliseren. Dit is lichtgewicht ademend vermogen, ultra-fit comfort en gerichte compressie, plus geavanceerde bescherming.

Mond en gebitsbescherming van Shockdoctor

EEN MOND VOL DURF…De Shock Doctor bitjes beschermen je tanden tijdens elke wedstrijd. Goede gebitsbeschermers zitten niet in de weg, ze zijn de nodige aanvulling bij elke sport met impact. De sport bitjes van Shock Doctor bestaan uit meerdere lagen die elk hun eigen specifieke functie uitoefenen. We hebben gebitsbeschermers compatibel met beugel, met smaak, boil and fit en instant fit bitjes. Perfect voor teamsporten zoals basketbal, handbal, rugby, hockey en natuurlijk ook voor MMA en andere gevechtsporten.

ShockDoctor maakt niet alleen bescherming voor tanden, ook comfortabele kruisbeschermers zitten in het gamma, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ontdek al onze producten en bestel ze online.

Bescherming van Shockdoctor

Introductie van de meest geavanceerde, lichtste cup ooit. De AIRCORE HARD en SOFT CUPS zijn van een gepatenteerde, gecombineerde drielaagse fusietechnologie. De buitenste lagen bestaan uit een schuim van samengeperst schuim en een stoffen bekleding. De binnenkern is een samengesteld copolymeermateriaal en staat voor optimale bescherming en comfort.

McDavid sport-medische producten

Naast de nieuwe underwear met Hex-technologie hebben we ook sportmedische producten van McDavid in ons assortiment opgenomen. Vanaf nu kunt u ook eenvoudig verschillende artikelen voor preventieve bescherming krijgen. Dit bespaart u om naar de apotheek, de dokter of ergens anders te gaan. Van medisch geteste enkel- en polsverbanden tot bewezen koude packs - wij hebben alles voor u!