Keepershandschoenen met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

De begindagen als keeper zijn zwaar - je staat er ineens alleen voor in een teamsport, je hebt je eigen training nodig en vooral je eigen uitrusting. Voor veel kinderen of beginnende keepers is dit extra overweldigend.

Het belangrijkste aan een KEEPER zijn de keepershandschoenen, maar welke zijn de juiste? Talloze merken brengen verschillende modellen uit: verschillende snitten, verschillende bekledingen, met of zonder riempje en vooral veel verschillende prijsklassen. Maar moet een nieuwe keeper er meteen mee aan de slag?

Wij zeggen nee. Na verloop van tijd zul je steeds meer je weg vinden in de wereld van keepers, je leert veel nieuwe dingen op het gebied van je trainingen en uitrusting. Neem de tijd en geniet in het begin van de belangrijkste en beste positie in het voetbal.

We willen je helpen je zorgen over keepershandschoenen te vergeten. De gloednieuwe KEEPERsport ZONE-handschoenen hebben alles wat je in het begin nodig hebt.

 • KEEPERsport Zone RC Blue

  Regular Cut: alle 3 varianten van de zonehandschoenen zijn in de Regular Cut (RC). Het belangrijkste voordeel is het grotere vang- of contactoppervlak dan bij een NC. Daarnaast voorkomt de betere luchtcirculatie in de handschoen vervelende zweetproductie tussen de vingers. Deze twee voordelen zijn erg belangrijk en gewild, vooral voor kinderen en beginners!

  3 mm claw: De populaire 3 mm klauw dient als foam, ook wel "covering" genoemd. Het heeft verschillende voordelen en daarom is het ook erg populair bij professionals. Enerzijds biedt de 3mm Claw een onverslaanbare, lage prijs. Aan de andere kant loopt hij ver voor op de meeste keepershandschoenen als het gaat om levensduur. Maar waarom is het populair bij professionals? De klauw van 3 mm biedt goede maar geen uitstekende grip - dus je moet je nog beter concentreren op de vangtechniek en zo een verhoogd leereffect hebben bij de keeperstraining!

  Latex band: een goede grip is voor veel keepers een absolute MUST! Vooral in het begin of bij kinderen kan een te losse pasvorm al snel aan het zelfvertrouwen knagen. En als er iets is dat je nodig hebt als KEEPER, dan is het wel zelfvertrouwen. De riem van latex garandeert je de ideale houvast in je keepershandschoenen, individueel verstelbaar!

  Elastic Entry System: Dankzij de rekbare stof bij de ingang van de ZONE Gloves hoef je niet bang te zijn voor te strakke keepershandschoenen. Bovendien voorkomt u vroegtijdige, vervelende beschadigingen aan de naden bij het aantrekken.

 • KEEPERsport Zone RC Finger Stability Green

  Veel van de technische kenmerken zijn hetzelfde tussen de drie kleurvarianten. Het groene model introduceert echter twee belangrijke verschillen:

  Fingersave: De zogenaamde vingerstabiliteit is vooral populair bij kinderen en beginners. In de handschoen zijn op alle 5 de vingers resistente staven verwerkt, die voorkomen dat je vingers overstrekt worden. Vooral bij kinderen leiden sterke schoten vaak tot pijnlijke en vervelende belasting en overstrekking van de vingers. Met het Finger Stability System wordt dit voorkomen.

  Smallere pasvorm: Door de integratie van de Finger Stability baleinen is de pasvorm van dit model smaller in productie. We raden daarom aan om een ​​maat groter te kiezen dan normaal!

 • KEEPERsport Zone RC Red

  Regular Cut: alle 3 de varianten van de Zone-handschoenen zijn in de Regular Cut (RC). Het belangrijkste voordeel is het grotere vang- of contactoppervlak dan bij een NC. Daarnaast voorkomt de betere luchtcirculatie in de handschoen vervelende zweetproductie tussen de vingers. Deze twee voordelen zijn erg belangrijk en gewild, vooral voor kinderen en beginners!

  3 mm Claw: De populaire 3 mm klauw dient als zelfklevende foam. Het heeft verschillende voordelen en daarom is het ook erg populair bij professionals. Enerzijds biedt de 3mm Claw een onverslaanbare, lage prijs. Aan de andere kant loopt hij qua duurzaamheid ver voor op de meeste keepershandschoenen. Maar waarom is het populair bij professionals? De klauw van 3 mm biedt goede maar geen uitstekende grip - dus je moet je nog beter concentreren op de vangtechniek en zo een verhoogd leereffect hebben bij de keeperstraining!

  Latex band: een goede grip is een absolute MUST voor veel keepers! Vooral in het begin of bij kinderen kan een te losse pasvorm al snel aan het zelfvertrouwen knagen. En als er iets is dat je nodig hebt als KEEPER, dan is het wel zelfvertrouwen. De latexband garandeert je de ideale houvast in je keepershandschoenen, individueel verstelbaar!

  Elastic Entry System: Dankzij de rekbare stof bij de ingang van de ZONE Gloves hoef je niet bang te zijn voor te strakke keepershandschoenen. Bovendien voorkomt u vroegtijdige, vervelende beschadigingen aan de naden bij het aantrekken.