adidas Heatspawn - adidas brengt vuur in het spel!

Het maakt niet uit of het om een ​​kampioenstitel of een degradatiestrijd gaat - met de nieuwe Adidas Heatspawn-modellen ben je perfect uitgerust voor verhitte momenten en hete situaties. Sluit je aan bij Aaron Ramsdale in de strijd om de Premier League-titel en laat het vuur in je ontbranden met de gloednieuwe promomodellen. Draag het over aan je team en geniet van je triomf!

Exclusief voor jou hebben we alle modellen van de Heatspawn-collectie afzonderlijk op een rijtje gezet en laten we je de technische eigenschappen zien van de nieuwe keepershandschoenen van adidas. Krijg alle informatie over de nieuwe blockbuster van de Duitse leider in de keepersindustrie alleen hier.

 • De nieuwe technische kenmerken

  high-definition grip
  Geïntegreerde siliconen elementen op de handrug garanderen je extra grip en vooral bescherming, vooral bij het slaan van de bal.

  duim wrap
  De latex omwikkeling rond de duim verhoogt het contact van het klevende foam met de bal nog verder en verbetert je grip.

  URG 1.0 of 2.0
  De URG 1.0 is het absolute Premium Match kleefschuim met extreme grip. Maar wees voorzichtig: het kleefschuim is zeer gevoelig en heeft een overeenkomstig hoge mate van slijtage. Onze tip: Gebruik de URG 1.0 alleen op natuurgras.

  gebreide achterhand
  De bovenhand in gebreid materiaal biedt je een perfecte pasvorm en stabiliteit zonder de mobiliteit in de handschoen te beperken.

  schuur zone
  De schuurzone garandeert je extra grip en verhoogde duurzaamheid op gevoelige plekken

 • Het hart van elke adidas-collectie!

   

  Het is de meest populaire keepershandschoen ter wereld, zowel onder professionals en de Duitse sterren als Manuel Neuer, Marc Andre ter Stegen en Kevin Trapp, als onder amateurs en hobby KEEPER.

  Zoals gewoonlijk komt de adidas Predator in verschillende uitvoeringen op de markt. Met binnenbeenlengte of hybride snit, met vingerbescherming en zonder of natuurlijk prijsverschillen. Hier is het promomodel met het populaire professionele kleefschuim URG 1.0 de koploper.

  Hier laten we u een verzamelde lijst zien van alle Predator-modellen en hun verschillen:

 • De perfecte voetbalschoen voor je Predator!

   

  Met de juiste Predator in je handen heb je alleen de juiste tegenhanger aan je voeten nodig.

  Met de adidas Predator Accuracy uit de gloednieuwe Heatspawn Pack bereik je niet alleen visueel je hoogtepunt, maar vooral in je balcontrole en handling. De grote sterren als Aaron Ramsdale, Kepa Arrizabalaga en Kevin Trapp zijn sinds afgelopen weekend te zien in het nieuwe, flitsende Predator-combo.

 • Super snel en nog lichter!

  Hoewel de adidas X zelden voorkomt bij de profs, is het een echt geheim wapen en erg populair bij veel keepers over de hele wereld.

  De adidas X uit de heatspawn-pack in feloranje maakt opnieuw indruk met zijn minimalistische design, wat resulteert in extreme responsiviteit en lichtheid. Als je fan bent van bijzonder lichte keepershandschoenen, met perfecte grip maar zonder veel franjes, dan is de X Pro precies jouw model.

  Bekijk hier je adidas X Pro Heatspawn:

 • Maximale snelheid in je voeten!

  Veel van de professionele keepers vertrouwen op een combo tussen Predator keepershandschoenen en de voetbalschoenen uit de populaire X-collectie.

  Vergeleken met de Predator voetbalschoenen worden de X-modellen gekenmerkt door hun vederlichte gewicht om zo snel mogelijk te kunnen reageren op schoten van de tegenstander. Het moderne keepersspel vraagt ​​om een ​​steeds hogere kwaliteit van passen en opbouw. De keeper van het heden is de laatste verdediger en eerste aanvaller. Laat je tegenstanders hun grenzen zien en bereik een nieuw niveau met de nieuwe adidas voetbalschoenen!

  Shop hier de nieuwe adidas voetbalschoenen inclusief de populaire X collectie: