Exhibit Pack

CREATORS ONLY. NO FAKERS.

In 4 nieuwe kleurstellingen presenteren we u de 4 modellen voetbalschoenen van adidas. Creatief in plaats van fantasieloos. Dat is het nieuwe motto dat ook naar voren komt in de Predator Pro NC & Pro NC Promo. Steel de show met het adidas Exhibit-pakket!

Gloves
CYL_Exhibit Pack

Maak je outfit compleet

Boots

ERROR: Content Element with uid "93836" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Het is tijd om de hoofdattractie op het veld te worden. Het is tijd om te laten zien dat je met skills en resultaten het veld kan domineren. Jij bent de Exhibit; er is geen tijd meer voor anonimiteit en geen ruimte voor verschuilen in de menigte.

Laat je prestaties opvallen met deze nieuwe voetbalschoenen en stel jezelf tentoon op een manier die niemand langs de lijn meer zal gaan vergeten.

adidas Predator 

De Predator 19 uit de Exhibit Pack komt in de kleur Royal Blue in combinatie met artistieke rode details op het geüpdatet Primeknit-bovendeel. Een combinatie van volt en rood is terug te zien op de binnenkant van de instap. Deze Predator 19 voetbalschoenen zullen ongetwijfeld als de kwasten dienen waarmee spelers als Paul Pogba, Dele Alli en Mesut Özil het groene canvas van het veld mee gaan beschilderen. De hak en zool van de schoenen zijn beiden Royal Blue met zilveren details die van deze schoenen een ware Exhibit maken. De Sockfit-constructie bevat, wanneer je deze uitrekt, rode details. Een prachtig detail voor een net zo'n prachtige versie van de Predator.

adidas Copa

De Exhibit Pack Copa 19 bevat een zwarte colourway als basis, die wordt aangevuld met een Volt gele kleur op de monotong-constructie en de instap van de schoen. De Volt kleur dient bovendien om de iconische drie strepen naar voren te laten springen, evenals de COPA-brandings op de hak. De Copa bevat bovendien een zool die er wel zijn mag, waarop Volt en zwart met elkaar gemixt zijn met een geweldig design als resultaat.

adidas X

Ook in deze versie van de X zal je gegarandeerd opvallen op het veld. Het is goed te merken dat adidas in een goede flow zit en dat haar designers hun producten momenteel met veel trots afleveren. De Exhibit Pack X18 vormt hierop geen uitzondering. Sterker nog, het bevestigt dit beeld compleet. Naast het volledig rode bovendeel heeft adidas ditmaal vrijuit geëxperimenteerd met de Skeletal Weave, die ditmaal zichtbaar wordt in de vorm van zilveren draden over het gehele bovendeel van de schoen. Deze zilveren kleur is ook gebruikt voor de drie strepen van adidas en gedeeltelijk voor de zilver-blauwe zool!

adidas Nemziz

Dan nu de schoenen voor de behendige en bewegelijke spelers; de Nemeziz 18. Het fluorescerend gele bovendeel in combinatie met de 3 blauwe strepen van adidas aan de zijkant zorgen voor een bijna elektrificerend effect. Eigenlijk een soortgelijk effect dat Firmino op zijn tegenstanders heeft in het 16-meter gebied, of Messi wanneer hij naar binnentrekt vanaf de rechterflank.