adidas Advancement Pack - GLOEDNIEUW

Het adidas Advancement Pack is de perfecte keuze voor keepers en spelers die hun vaardigheden willen verbeteren. Dit pakket biedt topprestaties voor zowel professionals als ambitieuze sporters. Tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland zullen profs zoals Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen en Gianluigi Donnarumma deze nieuwe kleursamenstelling dragen.

 • Predator - Het uithangbord

  Wereldwijd is de adidas Predator Pro de meest gedragen keepershandschoen – geliefd bij zowel profs zoals Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen en Gianluigi Donnarumma als bij amateur- en recreatieve keepers.

  Het promo-model van de adidas Predator blinkt uit door zijn hooggewaardeerde URG 1.0 professionele foam grip – de kleverigste foam voor maximale grip!

  Of je nu prof of amateur bent, de Predator-reeks biedt een verscheidenheid aan snitten en modellen voor elke behoefte en elk budget.

 • Predator schoenen - De favoriet

  Moderne keepers zijn meer dan alleen verdedigers van het doel! Ze zijn spelmakers, strategen en de eerste opbouwers van hun team. Om deze complexe taken te volbrengen, hebben ze schoenen nodig die hen optimale balcontrole, uitstekende handling en een zelfverzekerde uitstraling geven.

  De adidas Predator is precies de juiste schoen voor deze eisen. De hoogwaardige materialen en de gripvaste Strikeskin rubberen lamellen zorgen ervoor dat je altijd de controle behoudt op het veld.

 • COPA - De tijdloze klassieker

  Ben je op zoek naar een keepershandschoen die klassieke elegantie combineert met de modernste technologie? Dan is de adidas COPA de juiste keuze voor jou!

  De latex backhand biedt je een hoge mate van stabiliteit zonder je bewegingsvrijheid te beperken.

  De elastische strap garandeert optimaal, individueel draagcomfort met maximale stabiliteit voor de pols.

  Met de adidas COPA aan je handen ben je klaar voor elke uitdaging. Ervaar de perfecte combinatie van traditie, innovatie en comfort en til je keepersspel naar een hoger niveau.

 • COPA schoenen - DE KLASSIEKE LEDEREN LEGENDE

  De COPA-modellen van adidas zijn een legende in het voetbal. Al decennia lang betoveren ze zowel keepers als veldspelers met hun onmiskenbare stijl en ongeëvenaarde prestaties.

  In tegenstelling tot de innovatieve Predator- en F50-modellen, legt de Copa de nadruk op tijdloze waarden en beproefde functionaliteit. Het is de perfecte schoen voor spelers die waarde hechten aan traditie, comfort en puur speelplezier.

  Ontdek de COPA-voetbalschoenen en ervaar de perfecte combinatie van traditie en innovatie!

 • F50 schoenen - EINDELIJK TERUG

  De adidas F50 voetbalschoenen zijn terug! Na een lange pauze keert deze legendarische lijn terug met een gloednieuw ontwerp en innovatieve technologieën. De F50-lijn vervangt de vorige X-lijn en biedt spelers van alle niveaus de perfecte combinatie van snelheid, wendbaarheid en controle. Tal van nieuwigheden zoals de Sprintframe 360-buitenzool maken je nog sneller!

  Klik hier om een nauwkeurigere blik op de schoenen te werpen!