Deelnamevoorwaarden competitie - Reusch keepershandschoenen van Samir Handanovic

Het invoeren / wisselen van de tip is mogelijk tot maximaal vijf minuten voor de Serie A-topwedstrijd AC Milan tegen Inter Milan op zondag 21/02/2021 om 15:00 uur. Elke opmerking onder het posten van de wedstrijd op het KEEPERsport Instagram-account wordt als een tip beschouwd. Het speciale model van Samir Handanovic wordt verloot onder alle juiste antwoorden. Alle juiste antwoorden hebben de kans om het speciale model  (maat 10) van Samir Handanovic te winnen. Een juiste tip geeft het exacte eindresultaat weer. (bijvoorbeeld 2: 1)

AC Milan = thuisteam
Inter = uitploeg
Bepaling van de winst
De prijs is niet overdraagbaar op andere mensen. Als er meerdere juiste antwoorden zijn, beslist de partij. De winst wordt bepaald op maandag 22 februari 2021. Een contante betaling van de materiaalprijzen is niet mogelijk. De beslissing van de jury is definitief.

De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld en moet binnen vier weken contact met ons opnemen, anders wordt de prijs ongeldig. Als het niet mogelijk is om de winnaars op de hoogte te stellen vanwege onjuiste e-mailadressen of technische problemen van de kant van de deelnemers, behoudt KEEPERsport zich het recht voor om de prijs in te trekken en aan een andere speler te geven.

De organisator, KEEPERsport GmbH, zorgt ervoor dat de gegevens alleen voor interne doeleinden worden gebruikt. Een doorgifte aan derden is uitgesloten. De organisatoren kunnen voor technische afhandeling een beroep doen op een technische dienstverlener. Alle deelnemers gaan ermee akkoord de KEEPERsport GmbH nieuwsbrief te ontvangen op het door hen opgegeven e-mailadres.

Naar de voorwaarden voor gegevensbescherming.

Samir Handanovic GIVEAWAY