Wat voor type keeper ben jij? Modern? Jong? Gek? Provocerend? Stoer? Verslaafd aan het keepersspel? Of een beetje van alles? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Professioneel materiaal zonder "franje", zonder overbodige features en zonder dure accessoires. Hier krijg je de prestatie die je wilt voor je geld!

Rehab Extreme CG3 Graphic Red & Blue

Uitzonderlijk ontwerp - onverslaanbare prijs!

Heb jij de nieuwste topmodellen van rehab al gezien? Met de keepershandschoenen Extreme CG3 Graphic Blue en Extreme CG3 Graphic Red lanceert rehab keepershandschoenen opnieuw keepershandschoenen met een buitengewoon design gecombineerd met een top prijs-kwaliteitverhouding. Met een prijs van slechts € 49,99 scoren de nieuwe Graphic Red & Graphic Blue keepershandschoenen met een unieke grip en een perfecte pasvorm.

Koop nu de nieuwe topverkopers van rehab!

De juiste handschoenen voor het EK 2021!

Toon uw eenheid. Laat je land zien. Toon je passie.

Heb je al EM-koorts? Koop je Country Handschoenen voor het komende EK en laat je vlag zien op het veld! Op tijd voor het voetbalhoogtepunt 2021 hebben we 13 verschillende landen geïmplementeerd in onze handschoenontwerpen met topmaterialen tegen unieke prijzen.

Draag je land met trots op weg naar het EK!

Gekke kleuren - geweldige handschoenen

rehab Keepers Paintattack 2021
Ook in 2021 komt er een nieuwe editie van de populaire PaintAttack serie. Keepershandschoenen die perfect passen bij de keepersshirts van NIKE. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

Binnenbeenlengte. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premiummodel "Extreme CG3". Zonder enige "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste eigenschappen voor een optimale pasvorm, goede grip en modern design.

Wat voor soort keeper ben jij? Modern? Jong? Gek? Provocerend? Stoer? Verslaafd aan het keepersspel? Of een beetje van alles? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Professioneel materiaal zonder "franjes", zonder onnodige features en zonder te dure accessoires. Hier krijg je de prestaties die je wilt voor je geld!

rehabgk Instagram rehabgoalkeeper

DE NIEUWSTE CRAZE

rehab Paintattack 2020

rehab Paintattack 2020
Keepershandschoenen die perfect passen bij de keeperstruien van Manuel Neuer en Co. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

Binnenbeenlengte gesneden. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premium model "Extreme CG3". Zonder enige "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste eigenschappen voor een optimale pasvorm, geweldige grip en modern design.

rehab Fighter CG4 NC

rehab Fighter CG4 NC

Voor het eerst beschikbaar! De Fighter CG4 NC keepershandschoenen met de beste grip en technische innovaties!

Professioneel zelfklevende foam (Clutch Grip 4), geïntegreerde dempingslaag en verlengde handpalm maken deze keepershandschoenen een MUST HAVE. Droog of nat? Ongeacht. Je hebt altijd optimale grip.

Klaar voor de revolutie? Koop nu de Fighter CG4 NC:

Het jonge keepersmerk rehab heeft het weer gedaan: er is een compleet nieuwe en nooit eerder vertoonde collectie gelanceerd. Met de twee collecties Tactics en Mechanic trek je gegarandeerd de aandacht van alle kijkers. Geen "franje" meer, geen onnodige functies, geen dure accessoires meer. Download de nieuwste sch (r) ei *.

rehab Tactics >>> De heatmap van de keeper

ERROR: Content Element with uid "128646" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

rehab Mechanic >>> Word een machine

ERROR: Content Element with uid "128649" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Master-Grip - "Clutch Grip 4"

Twee van onze topmodellen zijn voorzien van het professionele CG4 lijmfoam. De geïntegreerde dempingslaminering en de uitstekende latex zorgen voor de beste grip in zowel droge als natte omstandigheden. De uitstekende prijs / prestatie verhouding en de megagrip maken deze keepershandschoen tot een prima wedstrijdhandschoen. Krijg nu de beste grip.

ERROR: Content Element with uid "128653" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

P.S.: Je zult geen betere grip vinden voor deze geweldige prijs! Nu ook verkrijgbaar in set.

Train als een Beest - met Stijl

Trainingstextiel zoals keepersbroeken of gewatteerde onderkleding is een must-have voor elke keeperstraining. Omdat veel andere van deze trainingsoutfits weinig of geen stijl op het veld brengen, heeft rehab een extreem hippe trainingscollectie ontworpen. De gewatteerde lange en 3/4 broek - maar vooral het keepersonderkleding - zijn verkrijgbaar in grijs en zwart. Beschikbaar voor elk geslacht, leeftijd en klasse:

ERROR: Content Element with uid "128658" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

rehab Confusion goalkeeper matchoutfits

Confuse the strikers

De exclusieve #Confusion-collectie is nu nog jonger, extremer en nog gekker! Verwar de aanvallers en doelpuntenmakers van je tegenstander met een heel speciale wedstrijdoutfit inclusief de bijpassende keepershandschoenen.

ERROR: Content Element with uid "128663" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Paintattack

Binnenbeenlengte. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
Dit zijn de drie kwaliteitscertificaten van ons premium model "Extreme CG3". Maar deze maken de keepershandschoen niet tot een "extreem". Om de naam waar te maken, lanceren we een echte aanval vol kleuren: elke handschoen past op alle keeperstruien uit de huidige collecties van NIKE en adidas.

ERROR: Content Element with uid "128667" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Clean & Go

Onze keepershandschoenreiniger is het ideale hulpmiddel voor de verzorging van je keepershandschoenen. De gevoelige Naurlatex heeft speciale zorg nodig om de optimale grip-eigenschappen zo lang mogelijk te behouden. Met een speciale vingerverstuiver voor een economische dosering van de reiniger.

Voorgesteld gebruik:
1. Maak de handschoenen nat met lauw water.
2. Spuit de reiniger rijkelijk in en verdeel het goed.
3. Grondig spoelen met water.
4. Luchtdrogen

Lees hier meer over de ideale handschoenverzorging.

rehabgk Instagram rehabgoalkeeper
CE Image only Back2Football Sale

Train like a Beast - with Style

De nieuwe core- en mastercollectie van rehab Goalkeeping maakt indruk met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.

Vooral onderkleding is een must-have voor elke keeperstraining. Omdat veel andere van deze trainingsoutfits weinig of geen stijl naar de baan brengen, heeft rehab een uiterst trendy trainingscollectie ontworpen. Het gewatteerde keepersonderkleding is verkrijgbaar in de nieuwe zwart/gele stijl. Beschikbaar voor alle geslachten, leeftijden en klassen. Rehab Goalkeeping biedt voor het eerst ook driekwart onderkleding broeken met geïntegreerde knie- en heupbeschermers.

rehabgk Instagram rehabgoalkeeper

REHAB PAINTATTACK STEP 1

rehab Paintattack 2020

rehab Paintattack 
Keepershandschoenen die perfect passen bij de keepersshirts van Manuel Neuer en Co. De perfecte combinatie van handschoenen en truien voor alle keepers. Speel met stijl.

rehab Fighter CG4 NC

rehab Fighter CG4 NC

Voor het eerst beschikbaar! De Fighter CG4 NC keepershandschoenen met de beste grip en technische innovaties!

Professioneel zelfklevende foam (Clutch Grip 4), geïntegreerde dempingslaag en verlengde handpalm maken deze keepershandschoenen een MUST HAVE. Droog of nat? Ongeacht. Je hebt altijd optimale grip.

Klaar voor de revolutie? Koop nu de Fighter CG4 NC: