Blijf warm

KEEPERsport ColdSkin
De winter is een van de grootste vijanden van de doelman. In de vrieskou is het buitengewoon moeilijk om mobiel en gefocust te blijven - of je nu een amateur- of professionele keeper bent. De warmte wordt eenvoudig naar het midden van het lichaam getrokken om vitale organen te beschermen. Het resultaat is een verminderd gevoel in de armen en benen en dus verlies van balcontrole. Dan presteer je gewoon niet. Bovendien neemt het risico op letsel toe bij temperaturen onder de 5 ° C. Daarom is de juiste keeperskleding in de wintermaanden nog belangrijker dan voor veldspelers.

Onze ontwikkeling voor uw succes!

Keepersport, Flash Sale,

Wij zijn op de hoogte van de eisen in de winter en hebben voor u aan een oplossing gewerkt. Dit resulteerde in de perfecte winteroutfit met de collectienaam "COLDSKIN".

KEEPERsport COLDSKIN Ondergoed is de uitbreiding van de ANNUALSKIN textielserie en biedt dankzij het perfecte samenspel van thermisch en functioneel textiel een verwarmende eigenschap voor ijzige speeldagen. Je herkent de COLDSKIN collectie aan de blauwe details in het textiel.

De onderkleding is verkrijgbaar met of zonder 3D padding in verschillende lengtes:

KEEPERsport ColdSkin PowerPadded

KEEPERsport ColdSkin UnPadded

Andere kleding voor de winter

De volgende extra uitrusting is ook beschikbaar als het nat is:

Kleding voor de lente

Trainingsbroek in de winter

Met COLDSKIN onderkleding ben je perfect uitgerust voor winterse omstandigheden. Je hebt echter nog steeds een broek nodig die één laag boven het ondergoed zit. Hier is onze duidelijke aanbeveling voor KEEPERsport Pants in de volgende versies:

KEEPERSPORT COLDSKIN POWERPADDED

KEEPERSPORT COLDSKIN UNPADDED